GRUHA6969PL Napisano 15 Lutego 2025 Napisano 15 Lutego 2025 Nick: GRUHA6969PL Nick osoby nakładającej karę: queen Powód nałożenia kary: Brak poprawy, liczne kary Krótki opis sytuacji: Napisałem na globalnym czacie „je**ć PiS” i za to dostałem bana. Dowody: Brak Coś od siebie: Rozumiem, że moja wypowiedź mogła zostać uznana za niestosowną, dlatego chciałbym przeprosić za to, co napisałem. Nie będę już pisał takich rzeczy na globalnym czacie. Z drugiej strony, trochę zaskoczyło mnie podejście do tej sytuacji. Wydaje mi się, że w niektórych przypadkach warto spojrzeć na sprawy z większym dystansem. Serwer naprawdę jest spoko i ma fajne mechaniki, ale podejście do graczy czasami sprawia, że ciężko się tutaj odnaleźć. Nie miałem złych intencji wobec serwera ani administracji, po prostu źle wyraziłem swoje zdanie. Chciałbym dostać szansę na powrót i pokazać, że potrafię dostosować się do zasad. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie apelacji. 1 1
Administrator NyKo Napisano 16 Lutego 2025 Administrator Napisano 16 Lutego 2025 Odczekasz karę do końca. 2
Rekomendowane odpowiedzi