Skocz do zawartości

PopoClap ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: PopoClap
Nick osoby nakładającej karę: Proklin
Powód nałożenia kary: Obraza administracji, z tego, co pamiętam, ale było to około 4 lata temu.

Krótki opis sytuacji:

Witam, dostałem permanentnego bana prawdopodobnie w 2021 roku. Umyślnie obraziłem wtedy administrację – nie byłem zbyt mądry ani dojrzały. Jako nastolatek miałem moment frustracji i postanowiłem wyładować się, wyzywając wszystkich, ponieważ zdenerwowałem się na jakąś głupią sytuację w grze. Wtedy się poddałem, bo nie szło mi ekonomicznie na serwerze, więc chciałem pozbyć się majątku i zakończyć grę.

Już raz apelowałem o zdjęcie kary – około rok temu. Otrzymałem od Was warunki powrotu na serwer (chyba wyrobienie konkretnej sumy na konwojencie), jednak sprawy prywatne uniemożliwiły mi wykonanie tych prac społecznych, czego bardzo żałuję.

Chciałbym prosić, jeśli jest to możliwe, o ponowne pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji i wyznaczenie mi nowych warunków powrotu. W tamtym okresie nie miałem możliwości ich spełnienia, ale cieszyłem się, że mogłem otrzymać szansę na powrót. Ten serwer ma dla mnie wartość sentymentalną – spędziłem na nim świetny czas jako dzieciak.

Dowody:

Nie posiadam dowodów, ponieważ sytuacja miała miejsce dawno temu.

Coś od siebie:

Obecnie jestem studentem, mam więcej wolnego czasu na grę i nabrałem chęci, aby wrócić na serwer. Pisałem już o tym w poprzedniej apelacji, jednak wtedy nie mogłem spełnić nałożonych warunków. Chciałbym wrócić nie tylko ze względu na samą rozgrywkę i możliwość ponownego grindowania, ale również dlatego, że grałem tu kiedyś ze znajomym, który również wraca na serwer.
Jeszcze chciałbym prosić o UB na discordzie , tam tez sobie zrobiłem kiedyś xD , nie było to warte świeczki.

Bardzo dobrze wspominam ten serwer oraz czas spędzony na nim – wiele śmiechu, zabawy i godzin grindowania ;D. Byłbym ogromnie wdzięczny za kolejną szansę i nowe warunki do spełnienia w zamian za unbana. Zobowiązuję się do wykonania wszystkich zadań, które mi zostaną wyznaczone, ponieważ obecnie dysponuję dużą ilością wolnego czasu.

Pozdrawiam,
PopoClap

Edytowane przez PopoClap
  • Like 1
  • Administrator
Napisano

Nie wykorzystałeś drugiej szansy, również nikomu nie zgłosiłeś, że nie jesteś w stanie podjąć się prac społecznych. Sprawdziłem czy chociaż rozpocząłeś odrabianie wyznaczonej kwoty i nie zauważyłem abyś podjął próbę rozpoczęcia prac społecznych. Odrzucam apelację bez możliwości napisania kolejnej.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...