Skocz do zawartości

Skarga na Sokratis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 9/10.02.2025 00:30

Nick oskarżającego: Fizuss

Nick oskarżonego: Sokratis

Powód napisania skargi:

Gracz Sokratis ciągle mnie nęka i uprzykrza mi grę na serwerze. Gdziekolwiek jestem i cokolwiek robię, on mnie szuka, jeździ za mną i zadaje te same bezsensowne pytania albo gada głupoty.

Na początku odpowiedziałem na te pytania, bo pomyślałem, że skoro ktoś ma pytanie, to warto odpowiedzieć — wtedy wszystko było w porządku. Niestety z czasem te same pytania zaczęły być powtarzane w nieskończoność. Prosiłem, żeby dał mi spokój i odjechał, ale dalej się narzucał. Nawet jak zacząłem go ignorować, potrafił przyjechać podczas rozmów z innymi graczami i znowu zaczynać swoje gadanie.

Wszystko to widać na nagraniach. Proszę o zajęcie się sprawą, bo przez to odechciewa mi się grać.

licząc dzień dzisiejszym to jest 5 dzień w który taka sytuacja ma miejsce 

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Zostawie link do playlisty z jego udziałem

Edytowane przez Fizuss
  • Jestem za 5
  • Jestem przeciw 7
Napisano

Ej Fizzus ja ci coś powiem, ty wiesz, że ty masz wolną wolę na serwerze? I ten ja chciałem ten wiedzieć w jaki sposób ja Ci gre uprzykrzam i ten w regulaminie jaki ja punkt łamie siema

• Jestem za 4
  • Jestem przeciw 2
Napisano

I ten w jaki sposob ja cię szukam jak te nagrania wszystkie są z mirror ej

• Jestem przeciw 2
Napisano (edytowane)

aha aha i ten jeszcze jak już te nagrania wstawiasz to wstawiaj całość bo @Janinkachyba się Tomasza Hajto na oglądała siema pozdro

Edytowane przez sokratis
  • Jestem przeciw 2
Napisano (edytowane)

Aha aha i ten Ej @Fizuss jak to się mówi matematyka królową nauk i musisz się nauczyć liczyć do 5 bo nauka to potęgi klucz i rozmawiałem z tobą 4 dni

Edytowane przez sokratis
  • Jestem przeciw 2
Napisano

Tłumaczyłem ci wielokrotnie, że męczysz mnie od 5 dni (bo nawet swoich kolegów nasyłasz, żeby przeszkadzali), zadając pytania, które nie mają sensu, przez co moja rozgrywka na tym serwerze jest uprzykrzana przez takie osoby jak ty i czuję niechęć jak mam myśl, żeby wejść na serwer zamiast zająć się sobą tylko, męczysz innych graczy.

Nagrania zrobiłem z dnia 3 oraz 4 czyt. 9.02 oraz 8.02, bo to było już nagminne przeszkadzanie ażbym powiedział, że nękasz mnie na serwerze nie można porozmawiać z nikim, bo przychodzi taki Bezek, który potrzebuje atencji i ze względu na daty, od którego nagrywam to są tylko na mirror i często robię coś takiego, jak.
Zabezpieczanie bankomatu, czyli stoimy sobie pod bankomatem i czekamy, aż można zrobić sprowkę bądź podjechać do dilera.

Nagrania są całe z wyjątkiem jednego uciąłem, bo tam było tylko tyle, że pojechałem do dilera sprzedać działkę nie mam problemu w razie czego wysłać do kogoś z administracji wszystkich plików bez nagrania.

Sokratis matematyka królową nauk, a potrafisz liczyć 4 dni twojego męczenia, a w momencie kiedy musiałeś uciekać do łóżeczka to nie moja wina osoby z twojej organizacji tzw. Koledzy, bo sam mówiłeś, że koledzy już jadą robili to samo, co ty macie szczęście, że nie nagrywałem od samego początku, ale liczyłem na to ze.
Żarciki sobie robicie i odpuścicie, a tak to bym miał akcje nie tylko z mirror, ale też z innych lokacji, w których nie tylko ty, ale wraz z kolegami robiliście to samo, dlaczego do skargi wpisałem tylko ciebie od razu ci powiem ze wszystkich tylko ty męczyłeś każdego.

Nie będę dalej z tobą się komunikował zostawiam sprawę do administracji

• Jestem za 2
  • Jestem przeciw 2
Napisano

aha aha no bomba to wez tam podeslij calosc to może jak Janinka dostanie jakaś karę to zrozumie ze Tomasz Hajto to średni przykład kierowcy a i co ja chciałem a, że ten pokaż mi w regulaminie gdzie ja go łamie że trzeba się zająć sprawą tej, a bo też się pytałem ciebie czy wiesz jak się voicea wyłącza bo mozesz tak zrobic (masz do tego prawo jak coś miszczu) i wtedy tutaj niespodzianka nie bedziesz mnie slyszec taka ten sztuczka, a i co tego męczenia i uprzykrzania to chyba ciężko to podciągnąć pod to skoro siedzi się na utkanej w jednym miejscu w aucie i ktoś do ciebie mówi, wydaję mi się że można to nazwać integracją, komunikacją, rozmową ale niekoniecznie jak to ty ten ująłeś "uprzykrzaniem" "prześladowaniem" albo "męczeniem" siema

• Like 2
  • Jestem przeciw 2
Napisano

a ci koledzy moi kochani wspaniali sami z siebie chcieli z tobą pogadać nikt ich nie zmuszal (xd)

• Thanks 1
  • Jestem przeciw 2
Napisano (edytowane)

@sokratisJeśli jeszcze raz wpłynie na ciebie skarga o takim samym charakterze zostaniesz ukarany za utrudnianie gry na ten moment daje ci ostrzeżenie pisemnie mam nadzieje, że dasz spokój @Fizussi graczom, których mogą twoje pytania lekko irytować jak widzisz nie każdemu podobają się twoje zaczepki. 

Skarge zamykam

Edytowane przez Queen
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Jestem przeciw 1
  • Queen zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...