oskarpalasz Napisano 15 Czerwca 2019 Napisano 15 Czerwca 2019 Data i godzina zdarzenia: 15 czerwiec 2019 rok, godzina około 12:40 Nick oskarżającego: oskarpalasz Nick oskarżonego: _biceK- ( id46) Powód napisania skargi: ów gracz wjechał we mnie i gracza Vandellon, jak widać na screenach celowo wjechał we mnie zmieniając pas, 2 razy zawracał pod prąd aby rozjechać gracza Vandellon, zasłania się LAGAMI! Dowody w postaci logów lub screenshotów: poniżej 1
Vanddeloon Napisano 15 Czerwca 2019 Napisano 15 Czerwca 2019 Popieram jadąc skuterkiem na sprowadzanko typek zjechał na mój pas potrącił mnie po czym zawrócil rozpędził sie i ponownie to zrobil widząc ze nie umarłem odjechał dalej i znowu sie rozpędził lecz uniknąłem i odjechał screenów niestety nie mam bo działo to sie w miare szybko 1
Payro Napisano 20 Czerwca 2019 Napisano 20 Czerwca 2019 Za mało dowodów, na zdjęciach nie widać momentu zdarzenia.
Developer/owner proklin Napisano 28 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 28 Czerwca 2019 Dowodów nie przybyło, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi