CyganK Napisano 2 Lutego 2025 Napisano 2 Lutego 2025 (edytowane) Nick: BombelosNick osoby nakładającej karę: ProklinPowód nałożenia kary: Działanie na niekorzyść serwera (pozdrów discorda paradise i swoją org z nikczemnym planem)Krótki opis sytuacji: Podczas jednej z rozgrywek na serwerze pojawiły się podejrzenia, że działałem na jego niekorzyść, rzekomo koordynując działania z inną organizacją i serwerem Discord. Administracja uznała, że moje działania miały negatywny wpływ na społeczność i stabilność serwera, w efekcie czego nałożono na mnie karę.Dowody: brakCoś od siebie: Chciałbym wyjaśnić całą sytuację i prosić o ponowne rozpatrzenie decyzji. Nie miałem zamiaru działać na szkodę serwera, a wszelkie moje działania były wynikiem nieporozumienia lub błędnej interpretacji. Bardzo zależy mi na dalszej grze i utrzymaniu dobrej relacji ze społecznością. Proszę o możliwość wyjaśnienia sprawy oraz ewentualne złagodzenie kary. Jeśli popełniłem błąd, jestem gotów ponieść konsekwencje, ale chciałbym mieć szansę na rehabilitację i dalszą grę.Wstawiam za Bombelos'a, nie odpowiadam za treść apelacji. Edytowane 2 Lutego 2025 przez CyganK 8 1 4
Administrator Beezy Napisano 11 Lutego 2025 Administrator Napisano 11 Lutego 2025 Niestety, ale decyzją większości administracji nie zostaniesz odbanowany. 2 1 2
Rekomendowane odpowiedzi