Agent007 Napisano 29 Stycznia 2025 Napisano 29 Stycznia 2025 Nick: @Agent007 Nick osoby nakładającej kare: @Beezy Powód nałożenia kary: Łamanie regulaminu i niszczenie gry innym graczom Krótki opis sytuacji: Zostałem zbanowany za naruszenie regulaminu i niszczenie gry innym graczom Dowody: Dowody: Coś od siebie: Przez te pół roku przemyślałem sobie kilka rzeczy i doszedłem do wniosku że moje zachowanie było nie na miejscu. Za co chciałem przeprosić.Zależy mi na dalszej grze na serwerze FiveLife i poprawie mojego zachowania w przyszłości. Proszę o danie mi drugiej szansy i możliwość udowodnienia, że potrafię przestrzegać zasad oraz pozytywnie wpływać na społeczność serwera. 2 1 6
Administrator NyKo Napisano 1 Lutego 2025 Administrator Napisano 1 Lutego 2025 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: - jeżeli w przyszłości wydarzy się podobna sytuacja, wracasz na bana - status OSZUST na 12 miesięcy - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy - blokada handlu na 12 miesięcy - prace społeczne 1.5kk na dostawcy owoców przez 12 miesięcy System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Administrator NyKo Napisano 1 Lutego 2025 Administrator Napisano 1 Lutego 2025 Kara nałożona, możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi