Skocz do zawartości

HuanPablito ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: HuanPablito

Nick osoby nakładającej kare: @Beezy

Powód nałożenia kary: Niszczenie gry innym, łamanie wielu punktów regulaminu

Krótki opis sytuacji: Hej! Dzisiejszego dnia chciałbym się odnieść do całej sytuacji, która miała miejsce bagatela pół roku temu. Przez te kilka miesięcy zrozumiałem swój błąd i chciałbym przeprosić osoby, które mogły poczuć się pokrzywdzone moim złym zachowaniem. Gramy razem na serwerze więc nie powinniśmy sobie robić pod górkę, poniosło mnie za co z całych sił chcę przeprosić. Przez ten cały czas nie próbowałem robić żadnych multikont itd. Utrzymywałem relacje z chłopakami i dobrze wspominałem czas na serwerze. Teraz przyszedł czas na proste przyznanie się do winy i proszenie o wybaczenie mi każdego złego słowa lub zachowania, które mogło być niekoniecznie fair wobec innych. 

Dowody: image.png.e24c2a454df2a80bc75b1d4f6e8b84a6.png

Coś od siebie: Pół roku pozwoliło mi dojść do konkluzji wobec niektórych spraw i zmiany światopoglądu. Mam nadzieję, że pozwolicie mi udowodnić, że stałem się lepszym człowiekiem, miłego dzionka/wieczorka/popołudnia czy śniadania. Kiedykolwiek to czytasz ❤️ lots of love!

• Jestem za 2
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

- jeżeli w przyszłości wydarzy się podobna sytuacja, wracasz na bana
- status OSZUST na 12 miesięcy - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
- blokada handlu na 12 miesięcy
- prace społeczne 1.5kk na dostawcy owoców przez 12 miesięcy

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
Napisano

Zgadzam się!

• Thanks 2
  • Administrator
Napisano

Kara nałożona, możesz wrócić na serwer.

• NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...