Raczol Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 Data i godzina zdarzenia: 28.01.2025 21:30 Nick oskarżającego: Raczol Nick oskarżonego: MajsterWiehu Powód napisania skargi: Liczne odwalanie pojazdem, vdm, taranowanie, niszczenie rozgrywki graczą fivelive Dowody w postaci logów lub screenshotów: Posiadam dowody w postaci clipow jest ich kilka wysle adminie ktory zajmie sie delikwentem na pv dc 1 2
Raczol Napisano 28 Stycznia 2025 Autor Napisano 28 Stycznia 2025 4 minuty temu, Raczol napisał: Data i godzina zdarzenia: 28.01.2025 21:30 Nick oskarżającego: Raczol Nick oskarżonego: MajsterWiehu Powód napisania skargi: Liczne odwalanie pojazdem, vdm, taranowanie, niszczenie rozgrywki graczą fivelive Dowody w postaci logów lub screenshotów: Posiadam dowody w postaci clipow jest ich kilka wysle adminie ktory zajmie sie delikwentem na pv dc pliki sa za duze zeby je umiescic tutaj
MissAnia Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 @Raczol Wrzuć filmiki na platformę typu streamable, youtube. Nie rozpatrujemy skarg w prywatnych wiadomościach.
Raczol Napisano 28 Stycznia 2025 Autor Napisano 28 Stycznia 2025 9 minut temu, MissAnia napisał: @Raczol Wrzuć filmiki na platformę typu streamable, youtube. Nie rozpatrujemy skarg w prywatnych wiadomościach. https://streamable.com/dzmyn6 https://streamable.com/ug4yyn https://streamable.com/j9a4ml
MajsterWjehu. Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 (edytowane) Witam, gracz nie został vdm'owany w żadnym clipie, dodam że nie miałem pojęcia że to są jego pojazdy ponieważ stały rozstawione bez ręcznego i gracz w żadnym monecie nie napisał że to są jego pojazdy i że uprzykrzam mu rozgrywkę ponadto jak widać na załączonym 3 klipem po wejściu gracza do auto zostawiłem pojazd i odjechałem. Pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia 2025 przez MajsterWjehu.
Raczol Napisano 28 Stycznia 2025 Autor Napisano 28 Stycznia 2025 3 minuty temu, MajsterWjehu. napisał: Witam, gracz nie został vdm'owany w żadnym clipie, dodam że nie miałem pojęcia że to są jego pojazdy ponieważ stały rozstawione bez ręcznego i gracz w żadnym monecie nie napisał że to są jego pojazdy i że uprzykrzam mu rozgrywkę ponadto jak widać na załączonym 3 klipem po wejściu gracza do auto zostawiłem pojazd i odjechałem. Pozdrawiam on nie wiedzioł wcale nie stałem przy tych pojazdach mysle ze twoje odwalanie nie jeden gracz ma nagrane na serwerze
MajsterWjehu. Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 To jak stanę obok jakiegoś pojazdu to z automatu jest to moja własność? Dodam po raz kolejny że pojazdy nie miały ręcznego i były porzucone.
Raczol Napisano 28 Stycznia 2025 Autor Napisano 28 Stycznia 2025 10 minut temu, MajsterWjehu. napisał: To jak stanę obok jakiegoś pojazdu to z automatu jest to moja własność? Dodam po raz kolejny że pojazdy nie miały ręcznego i były porzucone. to nie oznacza ze masz z tego samochodu robic piłke XD zobaczymy co administracja powie
MajsterWjehu. Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 Dodam że nie zostałem poinformowany o skardze.
Queen Napisano 29 Stycznia 2025 Napisano 29 Stycznia 2025 23 godziny temu, MajsterWjehu. napisał: Dodam że nie zostałem poinformowany o skardze. @MajsterWjehu. Zostanie ukarany za Odawalnie pojazdem kat C oraz za Utrudnianie rozgrywkito taka przypominajka dla każdego Skarge zamykam
Rekomendowane odpowiedzi