Skocz do zawartości

Skarga na gracza MajsterWiehu.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 28.01.2025 21:30

Nick oskarżającego: Raczol

Nick oskarżonego: MajsterWiehu

Powód napisania skargi: Liczne odwalanie pojazdem, vdm, taranowanie, niszczenie rozgrywki graczą fivelive

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Posiadam dowody w postaci clipow jest ich kilka wysle adminie ktory zajmie sie delikwentem na pv dc

• Confused 1
  • Sad 2
Napisano
4 minuty temu, Raczol napisał:

Data i godzina zdarzenia: 28.01.2025 21:30

Nick oskarżającego: Raczol

Nick oskarżonego: MajsterWiehu

Powód napisania skargi: Liczne odwalanie pojazdem, vdm, taranowanie, niszczenie rozgrywki graczą fivelive

Dowody w postaci logów lub screenshotów: Posiadam dowody w postaci clipow jest ich kilka wysle adminie ktory zajmie sie delikwentem na pv dc

pliki sa za duze zeby je umiescic tutaj

Napisano

@Raczol
Wrzuć filmiki na platformę typu streamable, youtube. Nie rozpatrujemy skarg w prywatnych wiadomościach. 

Napisano (edytowane)

Witam, gracz nie został vdm'owany w żadnym clipie, dodam że nie miałem pojęcia że to są jego pojazdy ponieważ stały rozstawione bez ręcznego i gracz w żadnym monecie nie napisał że to są jego pojazdy i że uprzykrzam mu rozgrywkę ponadto jak widać na załączonym 3 klipem po wejściu gracza do auto zostawiłem pojazd i odjechałem. Pozdrawiam 

Edytowane przez MajsterWjehu.
Napisano
3 minuty temu, MajsterWjehu. napisał:

Witam, gracz nie został vdm'owany w żadnym clipie, dodam że nie miałem pojęcia że to są jego pojazdy ponieważ stały rozstawione bez ręcznego i gracz w żadnym monecie nie napisał że to są jego pojazdy i że uprzykrzam mu rozgrywkę ponadto jak widać na załączonym 3 klipem po wejściu gracza do auto zostawiłem pojazd i odjechałem. Pozdrawiam 

on nie wiedzioł wcale nie stałem przy tych pojazdach mysle ze twoje odwalanie nie jeden gracz ma nagrane na serwerze :)

Napisano

To jak stanę obok jakiegoś pojazdu to z automatu jest to moja własność? Dodam po raz kolejny że pojazdy nie miały ręcznego i były porzucone.

Napisano
10 minut temu, MajsterWjehu. napisał:

To jak stanę obok jakiegoś pojazdu to z automatu jest to moja własność? Dodam po raz kolejny że pojazdy nie miały ręcznego i były porzucone.

to nie oznacza ze masz z tego samochodu robic piłke XD zobaczymy co administracja powie 

Napisano

Dodam że nie zostałem poinformowany o skardze.

Napisano
23 godziny temu, MajsterWjehu. napisał:

Dodam że nie zostałem poinformowany o skardze.

image.png.c0f5aa5e85c8540c7608d84a1366cd5e.png

@MajsterWjehu. Zostanie ukarany za Odawalnie pojazdem kat C oraz za Utrudnianie rozgrywki

to taka przypominajka dla każdego :)
image.png?ex=679b638a&is=679a120a&hm=3822ffc3fdae2f2d73ba16a0f571fa125562106d2a2e5be0ec024b12e1832aea&=

Skarge zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...