00metabolizm Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 Nick: 00metabolizm Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz Powód nałożenia kary: obraza administracji Krótki opis sytuacji: po dostaniu blokady pisania za napisanie "ryj" na czacie, support napisal w sposob zlewajacy mnie "sprobuj cos teraz napisac XD'' wiec napisalem na raporcie ciagnij kiche co znaczy - "Ciągnąć kichę" to wyrażenie, które w polskim slangu może oznaczać robienie czegoś w sposób nieudolny, niechlujny lub bardzo długo. Jest to raczej żartobliwe wyrażenie, które może być używane, gdy ktoś na przykład mówi, że robi coś powoli i z trudnością, jakby "ciągnął" kiche. Oczywiście, w kontekście żartu, ma to na celu rozbawić i może być używane w luźnych rozmowach." By uświadomić go w tym, że wyciszenie nie jest przeszkodą w przyjemnym graniu na serwerze, za co dostałem bana na miesiąc. Dowody: https://imgur.com/undefined Coś od siebie: Bardzo przepraszam, jeśli moje słowa kogokolwiek zabolały bądz urazily. Nie mialem na celu tego, nie chcialem zeby zabrzmialo to az tak szyderczo jak zabrzmialo. Bardzo chcialbym kontynuować gre na tym serwerze i bardzo prosze o umozliwienie mi tego.
Junior Administrator WolnoLukasz Napisano 25 Stycznia 2025 Junior Administrator Napisano 25 Stycznia 2025 Żaden support nie napisał "ej napisz coś teraz" tylko gracz z Rangą donator, który swoją drogą został ukarany przeze mnieNa ten moment apelację odrzucam
Rekomendowane odpowiedzi