Skocz do zawartości

00metabolizm zbanowany przez WolnoLukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: 00metabolizm

Nick osoby nakładającej kare: WolnoLukasz

Powód nałożenia kary: obraza administracji

Krótki opis sytuacji: po dostaniu blokady pisania za napisanie "ryj" na czacie, support napisal w sposob zlewajacy mnie "sprobuj cos teraz napisac XD'' wiec napisalem na raporcie ciagnij kiche co znaczy - "Ciągnąć kichę" to wyrażenie, które w polskim slangu może oznaczać robienie czegoś w sposób nieudolny, niechlujny lub bardzo długo. Jest to raczej żartobliwe wyrażenie, które może być używane, gdy ktoś na przykład mówi, że robi coś powoli i z trudnością, jakby "ciągnął" kiche. Oczywiście, w kontekście żartu, ma to na celu rozbawić i może być używane w luźnych rozmowach." By uświadomić go w tym, że wyciszenie nie jest przeszkodą w przyjemnym graniu na serwerze, za co dostałem bana na miesiąc. 

Dowody: https://imgur.com/undefined

Coś od siebie: Bardzo przepraszam, jeśli moje słowa kogokolwiek zabolały bądz urazily. Nie mialem na celu tego, nie chcialem zeby zabrzmialo to az tak szyderczo jak zabrzmialo. Bardzo chcialbym kontynuować gre na tym serwerze i bardzo prosze o umozliwienie mi tego. 

apelacja.png

• Junior Administrator
Napisano

Żaden support nie napisał "ej napisz coś teraz" tylko gracz z Rangą donator, który swoją drogą został ukarany przeze mnieimage.png.e745daa636adc24de31e6e5aa18ccc99.png

Na ten moment apelację odrzucam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...