Rambuś Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 Data i godzina zdarzenia: 10:00 25.01.2025 Nick oskarżającego: @Rambuś Nick oskarżonego: @HolyGod Powód napisania skargi: Toksyczność na czacie lokalnym Dowody w postaci logów lub screenshotów: Informacja o skardze:
MissAnia Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 @Rambuś Gracz ma obowiązek dołączania screenshotów ukazujących pełny ekran gry. Administracja nie będzie brała pod uwagę częściowych wycinków z czatu itp. 6
Rambuś Napisano 25 Stycznia 2025 Autor Napisano 25 Stycznia 2025 dobra to wez se to juz wywal bo faktycznie duzo ci zmieni cały czat a cały ekran xD 1 2
MissAnia Napisano 25 Stycznia 2025 Napisano 25 Stycznia 2025 Jedynie ostatni screen jest zgodny z regulaminem, więc na jego podstawie rozstrzygnę skargę. Słowo "frajer" nie jest toksycznością ani wulgaryzmem. Skargę odrzucam. Zamykam i przenoszę do archiwum. 9
MissAnia Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 Po przedyskutowaniu mojej decyzji z całą Ekipą FiveLife, postanowiliśmy, że mój poprzedni werdykt skargi był nieprawidłowy. Słowo "frajer" jest wulgarne oraz będzie karane według taryfikatora za "toksyczność". Sama źle oceniłam skargę, zostałam pouczona o tym przez Ekipę, dlatego: Gracz @HolyGod zostanie ukarany za Toksyczność. Skarga zostaje zamknięta, przesunięcie do archiwum nastąpi za kilka dni, aby zachować transparentność zmiany dla wszystkich graczy.
Rekomendowane odpowiedzi