Brek Napisano 22 Stycznia 2025 Napisano 22 Stycznia 2025 (edytowane) Nick: Brek Nick osoby nakładającej kare: Norcio_PL Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Kilka lat temu grałem na multikontach omijając bana Dowody: Dnia 6.11.2022 o godzinie 20:30 otrzymałem bana. Coś od siebie: Szanowna administracjo Parę lat temu za młodu po otrzymaniu bana na głównym koncie "SIBA" prowadziłem rozgrywkę na multikontach. Z biegiem czasu uświadomiłem sobie, że było to całkowicie uzasadnione łamaniem regulaminu serwera i moimi wybrykami na serwerze czego szczerze żałuję. Zwracam się z prośbą o drugą szansę, ponieważ zależy mi na możliwości powrotu do miłego spędzania czasu ze znajomymi. Jestem w pełni świadomy zasad panujących na serwerze i akceptuje wszelkie opcje wypełnienia nałożonych obowiązków w ramach kary jeżeli są konieczne. Jeśli to możliwe, proszę o ponowne rozpatrzenie mojej apelacji. Oczywiście w pełni uszanuję Waszą decyzję, niezależnie od jej wyniku. Z wyrazami szacunku Sebastian / Brek Edytowane 27 Stycznia 2025 przez Brek 3 3 3
Norcio_PL Napisano 28 Stycznia 2025 Napisano 28 Stycznia 2025 Decyzja w sprawie Twojego bana pozostaje niezmienna, nie zostaniesz odbanowany. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi