Enemy5 Napisano 20 Stycznia 2025 Napisano 20 Stycznia 2025 Data i godzina zdarzenia: 20.01.2025 17:28 Nick oskarżającego: Enemy5 Nick oskarżonego: MuchA. Powód napisania skargi: Wjazd na rodzinę Dowody w postaci logów lub screenshotów:Informacja o skardze: 1 3 2 3
Fizuss Napisano 20 Stycznia 2025 Napisano 20 Stycznia 2025 Jako że zostałem przytoczony w odpowiedzi to się wypowiem. Wypowiedz kierowane przez Muchę była kierowane w moją stronę (taki slang i nie chodzi o rodzine) kolega mógł też odebrać to jako w jego stronę ze względu że były jakieś lekkie problemy widziałem jak auto się cofało i przypadkiem uderzyło w gracza obok który chciał się coś mnie zapytać 1
Enemy5 Napisano 20 Stycznia 2025 Autor Napisano 20 Stycznia 2025 Godzinę temu, MuchA. napisał: Nie do Ciebie pisałem tylko do Fizusa i nie chodziło o rodzinę on doskonale wie, pozdro, może w twoim młodocianym gronie "stary" uchodzi u rodzica jednakże w innych kręgach oznacza to partnera Nie pisałeś nic do Fizzusa na moim dowodzie widać że słowa były ewidentnie skierowane do mnie Tylko winny się tłumaczy 😉
Enemy5 Napisano 20 Stycznia 2025 Autor Napisano 20 Stycznia 2025 tak, tak dalej sobie gadaj mogłeś mu powiedzieć na voice jak tak gadasz
MissAnia Napisano 21 Stycznia 2025 Napisano 21 Stycznia 2025 @MuchA. zostanie ukarany za Toksyczność. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 3 1
Rekomendowane odpowiedzi