Skocz do zawartości

Skarga na Bambus_top

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 15:04 16.01.2025

Nick oskarżającego: HuanPablito

Nick oskarżonego: @Bambus_top

Powód napisania skargi: Toksyczność. 

Mimo iż zostałem zbanowany jakiś czas temu i od tego czasu nie udzielam się w społeczności fivelife, to pewien gracz o nicku Bambus_top postanowił mnie zaatakować. Jego zachowanie jest absolutnie nieakceptowalne, szczególnie jeśli chodzi o słowa, które wypowiedział. Cytuję: "Huan to cwel podobno". Tego rodzaju wypowiedzi są zdecydowanie nie na miejscu i w żaden sposób nie powinny być tolerowane w żadnej społeczności.

Chciałbym podkreślić, że owemu graczowi Bambus_top nie zrobiłem nic złego. Co więcej, nie znam go osobiście, więc nie rozumiem powodu, dla którego zdecydował się na tego typu ataki słowne w moją stronę. Sytuację tę poznałem dopiero dzięki prywatnej wiadomości, którą otrzymałem, w której zostałem poinformowany o całym incydencie. Z tego powodu decyduję się złożyć tę skargę.

Nazywanie kogoś takim słowem jest absolutnie niezgodne z kulturą osobistą, którą przez ostatnie kilka miesięcy starałem się starannie naprawić. Uważam, że takie zachowanie nie ma miejsca w żadnej grze ani społeczności, niezależnie od sytuacji. Bardzo mi przykro z powodu tego incydentu, ponieważ nie zasłużyłem na takie traktowanie.

Mimo iż jestem permanentnie zbanowany, chciałbym, aby ta skarga została rozpatrzona pozytywnie i aby odpowiednie kroki zostały podjęte w tej sprawie. Tego typu sytuacje nie powinny się powtarzać, a sprawiedliwość powinna zostać wymierzona zgodnie z zasadami obowiązującymi w społeczności fivelife.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

image.png

• Like 3
  • Haha 3
  • Jestem za 9
Napisano

Pan Bambus został poinformowany

Screenshot_20250116_230254_Chrome.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Napisano (edytowane)

.

Edytowane przez Bambus_top
Napisano (edytowane)

.

• Haha 1
Napisano (edytowane)

.

Napisano (edytowane)

Ciekawy monolog prowadzisz. Pomimo tego co napisałeś, moje zachowanie z perspektywy kilku poprzednich miesięcy bywało różne, raz koleżeńskie, innym razem natomiast potrafiłem sprawić komuś przykrość. Czasu nie cofnę, ale sam w sobie postarałem to zmienić, dlatego również Tobie polecam samemu sobie wyrobić opinię na temat danej osoby a nie patrzeć przez pryzmat tego co ktoś na kogoś powiedział. 

Jeśli wobec kogoś zachowałem się jak c-word i ta osoba czuje się przez to gorzej, ewentualnie jeśli co gorsza sprawiłem tej osobie przykrość to z tego miejsca przepraszam. 
W głównej mierze zaslugują na to @MissAnia oraz @Arrow, czasu nie cofnę, ale jedyne co mogę zrobić to przeprosić. Zachowanie sprzed kilku miesięcy było szczeniackie i nie mam zamiaru jakkolwiek się wybielać.

Edytowane przez HuanPablito
  • Like 1
  • Haha 1
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)

.

• Haha 1
Napisano (edytowane)

.

Napisano (edytowane)

skarga niezgodna z regulaminem ss nie jest cały

• Haha 3
Napisano

To co Pan Bambus pisał w aktualnie edytowanych również mogę tutaj podesłać.

• Like 4
  • 3 tygodnie później...
  • Junior Administrator
Napisano

Oskarżony zostanie ukarany. 

Zamykam i przenoszę do archiwum. 

• Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...