Skocz do zawartości

Mamexis zbanowany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @Mamexis
Nick osoby nakładającej karę: @Beezy
Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku
Krótki opis sytuacji:
Przyjąłem kilka aut i dwa nakrycia głowy: Rycerz 2020 i jakąś chustę na głowę (chyba wszystko mam w Contenderze). Nie jestem pewien, czy pamiętam wszystko, ale na pewno były:
Cheburek z tuningiem (turbo 3, obniżone zawieszenie),
2x Ingot (białe),
Stratum z silnikiem (chyba 2,2),
Sunrise R (chyba tuning wizualny byl),
2x Chino (chyba),
1x Manana (silnik 2,7),
Motor Bati.
chyba to wszystko jednak nie mam pewności, najbardziej podobał mi się sunrise i to nim najbardziej byłem zafascynowany. 
Dowody: Brak dowodów z mojej strony. – nie posiadam nawet screena z nałożonej kary, w momencie próby połączenia z serwerem teraz mam connection closed. 

Zanim otrzymałem bana dokonałem demontażu tuningu i postanowiłem że chciałbym zakupić swój własny prywatny dom. Prosiłbym o cofnięcie tych transakcji, by móc w pełni rozliczyć się z dokonanego przeze mnie przewinienia. 

Coś od siebie:
Chcę szczerze powiedzieć, że przyjąłem te auta i przedmioty, ale nie znam do końca mechaniki serwera ani cen pojazdów. Skusiłem się to fakt, ale w momencie, gdy to robiłem, nie myślałem o konsekwencjach. Grałem sobie na luzie, bardziej dla zabawy, bez większego zastanowienia. Oczywiście nie powoduję problemów wśród graczy, staram się odgrywać RP, czy to podczas zatrzymania do rutynowej kontroli przez sierżanta LSPD, czy również w komunikacji z graczami w grze.
Teraz wiem, że powinienem bardziej uważać i myśleć o tym, co robię, ale wtedy po prostu luźno grałem z kumplami i nie ogarnąłem, że to może być problem. Rozmawiałem wtedy z wspólnikiem z organizacji, nie brałem pod uwagę tego że może proponować mi coś co może skutkować banem. Bardzo chciałbym zostać na serwerze, bo gra z ekipą sprawia mi frajdę. Proszę o zrozumienie, pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji oraz wymierzenie kary dostosowanej do mojego stylu rozgrywki.
Obiecuję, że więcej nie popełnię takiego błędu oraz zwrócę wszystkie auta oraz przedmioty administracji i będę bardziej uważał na zasady serwera. Mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie jakaś szansa na poprawę, bo naprawdę mi zależy na dalszej grze, rozwoju swojej postaci oraz spędzaniu miło czasu z znajomymi.
Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej apelacji.

• Like 4
  • Haha 5
  • Confused 1
  • 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• wipe konta (pozostaje tylko FLC)
  • status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na 2 miesiące
  • prace społeczne 20k na pizzaboy'u przez 2 miesiące

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano

Witam Was Wszystkich.

Aktualnie przebywam za granicą w pracy i nie planuje zjechać w najbliższym czasie do domu ale przyjmuję oczywiście.

• Confused 2
  • Sad 1
Napisano

Witam.

Za godzine bd w domu, mogę odbyć karę. Prosił bym o wydłużenie czasu do 3 msc, ze względu na nie regularny czas (Nowej) pracy.

Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie apelacji. Pozdrawiam.

• Confused 1
  • Administrator
Napisano

Wydłużenie czasu nie jest możliwe, dlatego jeszcze raz proszę o informacje, czy akceptujesz te warunki?

• wipe konta (pozostaje tylko FLC)
  • status OSZUST na 2 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na 2 miesiące
  • prace społeczne 20k na pizzaboy'u przez 2 miesiące
Napisano (edytowane)

Akceptuję, pozdrawiam całą ekipę.

Edytowane przez Mamexis
  • 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Zerowanie przeprowadzone, prace społeczne nałożone. 

Możesz wrócić na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...