Dycha_10 Posted January 8 Posted January 8 Witam mam taki problem zainstalowałem dopiero co gta i rage i próbuje wejść na serwer i wyskakuje taki błąd
erazerek Posted January 8 Posted January 8 (edited) Masz napisane jak byk że twoja wersja GTA V nie jest zaktualizowana, na pewno dopiero co zainstalowałeś świeże GTA? Odpal RockstarGames launcher i zrób spójność plików. Edited January 8 by erazerek
Dycha_10 Posted January 8 Author Posted January 8 Tak dopiero co pobrałem z steam 10-15 min przed napisaniem posta
MissAnia Posted January 8 Posted January 8 Musisz mieć zrobiony prolog, albo go zrób albo wgraj sobie save 100%. Sprawdź czy online Ci działa
Dycha_10 Posted January 8 Author Posted January 8 12 minut temu, MissAnia napisał: Musisz mieć zrobiony prolog, albo go zrób albo wgraj sobie save 100%. Sprawdź czy online Ci działa Online działa prolog też przeszedłem
Dycha_10 Posted January 8 Author Posted January 8 7 minut temu, MissAnia napisał: Nic takiego nie mam, robię reinstal gta zobaczymy
Dycha_10 Posted January 8 Author Posted January 8 3 godziny temu, MissAnia napisał: Niestety nadal to samo
XxMoNsT3RxX Posted January 8 Posted January 8 1 godzinę temu, Dycha_10 napisał: Niestety nadal to samo Rage masz wybrany do dobrego GTA? Upewnij się czy steam nie pobiera ci gta do innego folderu/na inny dysk. Obecnie rage czyta gta z dysku D. Może steam ci pobiera na dysk C 🤔
Dycha_10 Posted January 8 Author Posted January 8 Godzinę temu, XxMoNsT3RxX napisał: Rage masz wybrany do dobrego GTA? Upewnij się czy steam nie pobiera ci gta do innego folderu/na inny dysk. Obecnie rage czyta gta z dysku D. Może steam ci pobiera na dysk C 🤔 właśnie nie i gta i rage mam na dysku D bo tylko tam mam wolne miejsce i docelowo jest ustawione pobieranie na dysk D
MiroKonserwator Posted January 10 Posted January 10 Sprawdź na steam'ie czy nie masz aktualizacji gta do zrobienia, bo to problem z przestarzałą wersją gry. Jak nie to odinstaluj gta, ragemp, socialclub, zrób czystą instalacje od nowa i pójdzie na 100%.
Dycha_10 Posted January 10 Author Posted January 10 30 minut temu, erazerek napisał: Na jakiej platformie masz gre? Steam
Dycha_10 Posted January 10 Author Posted January 10 (edited) 21 minut temu, MiroKonserwator napisał: Sprawdź na steam'ie czy nie masz aktualizacji gta do zrobienia, bo to problem z przestarzałą wersją gry. Jak nie to odinstaluj gta, ragemp, socialclub, zrób czystą instalacje od nowa i pójdzie na 100%. Robiłem tak z 4 razy i nadal to samo Edited January 10 by Dycha_10
MiroKonserwator Posted January 10 Posted January 10 Teraz, Dycha_10 napisał: Robiłem tak z 4 razy Sprawdź jeszcze przed ponowną instalacją, czy foldery w których wcześniej było gta i ragemp są puste oraz spróbuj pobrać na nowo ragemp ze strony, może masz jakąś starą wersje i to też sprawia problem.
MiroKonserwator Posted January 10 Posted January 10 Bo to jest aż niemożliwe coś robisz źle. Może poprostu podczas instalacji rage zły folder z gta wybierasz. W ostateczności to polecam ci zrobić reinstall windy, ale spróbujemy coś jeszcze podziałać aby bez tego się obeszło. pzd
Dycha_10 Posted January 10 Author Posted January 10 7 minut temu, MiroKonserwator napisał: Sprawdź jeszcze przed ponowną instalacją, czy foldery w których wcześniej było gta i ragemp są puste oraz spróbuj pobrać na nowo ragemp ze strony, może masz jakąś starą wersje i to też sprawia problem. Robiłem to wszystko z 4 razy usuwałem wszystko ręcznie itp wszystko było puste i Rage pobierałem też na nowo z strony
Dycha_10 Posted January 10 Author Posted January 10 1 minutę temu, MiroKonserwator napisał: Bo to jest aż niemożliwe coś robisz źle. Może poprostu podczas instalacji rage zły folder z gta wybierasz. W ostateczności to polecam ci zrobić reinstall windy, ale spróbujemy coś jeszcze podziałać aby bez tego się obeszło. pzd Jak zły folder ,gta mam na d a a Rage instaluje się na c to jakiś problem?
MiroKonserwator Posted January 10 Posted January 10 1 minutę temu, Dycha_10 napisał: Jak zły folder ,gta mam na d a a Rage instaluje się na c to jakiś problem? To nie problem, sam tak mam. Kurde ciężko tak zdalnie pomagać, mówie spróbój jeszcze socialclub odinstalowac i na nowo to też może sprawiać problem.
Dycha_10 Posted January 10 Author Posted January 10 2 minuty temu, MiroKonserwator napisał: To nie problem, sam tak mam. Kurde ciężko tak zdalnie pomagać, mówie spróbój jeszcze socialclub odinstalowac i na nowo to też może sprawiać problem. Robiłem już tak też,coś czytałem na forum rage że to niby od nich bo były już nie raz takie przypadki ale naprawiały się po aktualizacji rage i gta może samo się naprawi jak wejdzie nowa aktualizacja
erazerek Posted January 10 Posted January 10 (edited) 5 godzin temu, Dycha_10 napisał: Steam Wejdź do folderu z GTA V i kliknij PPM → Właściwości Masz wersje 1.0.3411.0? Edited January 10 by erazerek
MiroKonserwator Posted January 10 Posted January 10 4 minuty temu, erazerek napisał: Wejdź do folderu z GTA V i kliknij PPM → Właściwości Masz wersje 1.0.3411.0? No przecież w tym jest cały problem, że on ma starszą wersje z jakiegoś powodu.
erazerek Posted January 10 Posted January 10 (edited) 11 minut temu, MiroKonserwator napisał: No przecież w tym jest cały problem, że on ma starszą wersje z jakiegoś powodu. Ale ja rozumiem, niech sprawdzi czy we właściwościach ma wersje 1.0.3411.0 I tak samo w rejestrze (regedit), bo moze rage sprawdza rejestr i z jakiegos powod klucz sie nie nadpisuje i ma inna wersje w rejestrze. Edited January 10 by erazerek
Dycha_10 Posted January 10 Author Posted January 10 3 godziny temu, erazerek napisał: Wejdź do folderu z GTA V i kliknij PPM → Właściwości Masz wersje 1.0.3411.0? to chyba to innego takiego pliku nie mam
Recommended Posts