Fizuss Napisano 7 Stycznia 2025 Napisano 7 Stycznia 2025 (edytowane) Nick: Fizuss Nick osoby nakładającej kare: Bezzy Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie oprogramowanie stron trzecich Krótki opis sytuacji: musiałem iść pilnie zw i postawiłem stragan jakby ktoś chciał coś kupić i ustawiłem sobie animacje striptiz z ruchem tryb 2 nazywa się chyba i poszedłem zw gdy jako tako załatwiłem sprawy wróciłem do pc i patrzę 3 prywatne wiadomości w stylu za co ban, co zrobiłem itp i nie wiedziałem oco chodzi wchodzę w rage patrzę no faktycznie mam bana za powód wymieniony wyżej a jednak nic nie miałem i moim zdaniem co mogło spowodować ruch postaci to jest tylko i wyłącznie animacja Dowody: Brak mam clipy tylko do 10min do tyłu a z tego co udało mi się ustalić to ban jest z godziny 23:18 Coś od siebie: Nie używałem żadnego skryptu otworzyłem stragan przygotowałem film bo miałem na discordzie oglądać ze znaj zaraz po przygotowaniu poszedłem ogarnąć sprawy prywatne pilne co zajęło mi trochę czasu i jak wróciłem to już miałem nadaną blokadę a żadnego oprogramowanie trzeciego nie posiadałem niby moja postać wykonywała te same ruchy i jedyne co mogę powiedzieć to jest przez animacje bo nawet nie wiem po co miałbym używać skryptu do ruszania się postaci gdzie ja chciałem mieć tylko stragan aktywny Przepraszam za zaistniałe zamieszanie liczę na rozpatrzenie tej sprawy i życzę miłej nocki Edytowane 7 Stycznia 2025 przez Fizuss wzór 3 3
Administrator Beezy Napisano 8 Stycznia 2025 Administrator Napisano 8 Stycznia 2025 Sytuacja została wyjaśniona, odbanowany. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi