B.a.r.t.i.X Napisano 6 Stycznia 2025 Napisano 6 Stycznia 2025 Nick: B.a.r.t.i.X Nick osoby nakładającej kare: MissAnia Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Sytuacja wygladala tak, ze wyglupialem sie z ziomkiem. on napisal "pozdro dla marzenki" (Marzenka to moja mama) a ja napisalem ze jeb*c Anke (mama ziomka). w zadnym stopniu nie chodzilo o administratorke ktora tez nazywa sie Ania (MissAnia dala bana). Nie ma zadnego powodu dla ktorego mialbym ja wyzywac, co wiecej nawet jej nie bylo wtedy na serwerze. Dowody: W załączniku Coś od siebie: Mam nadzieje na szybką odpowiedź i umorzenie kary. pozdrawiam cala szanowna administracje oraz MissAnie, ktora zostala urażona. :) 1 3 2
MissAnia Napisano 6 Stycznia 2025 Napisano 6 Stycznia 2025 Zapomniałeś dodać jedno słowo, które padło w Twojej wypowiedzi. Ta wiadomość nie wygląda jak nawiązanie lub odpowiedź do "pozdrowień". Chwilę wcześniej byłam na serwerze, puściłam szybkie palce i wyszłam, po czym nagle pojawiła się ta wiadomość. Sam ten fakt sugeruje, że był to świadomy, celowy zabieg. Zostaje przy nadanej karze, tym bardziej, że przy ostatnich zmianach w taryfikatorze kara ta jest o połowę krótsza. Finalną decyzję pozostawiam czerwonym. 1 1 2
Rekomendowane odpowiedzi