LesterLord Napisano 9 Czerwca 2019 Napisano 9 Czerwca 2019 Nick: L3steR. Nick osoby nakładającej kare: RacheT Powód nałożenia kary: no takiego powodu nie ma na dsc ale no wyzywanie Krótki opis sytuacji: no w nocy z 8 na 9 czerwca był spam na dsc .zadanie - kiedy napisałem któryś raz komendę zaczęło się od " Quote " a ja odpisałem se "nie widziałem karakanie" (usunięte) no i zostałem wyciszony Dowody: no wyżej w spojlerku Coś od siebie: no przepraszam jeżeli ty albo ktoś poczuł się się urażony a bardzo lubię wyz...nawać swoje uczucia
Developer/owner proklin Napisano 10 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 10 Czerwca 2019 Problem w tym, że to ja nadałem Ci tego mute. Ten swój tekst napisałeś zaraz po tym jak ja coś tam odpisałem i wyglądało to jak typowa obelga w moją stronę, więc nie wiem skąd wniosek że to Rachet. Skoro lubisz w taki sposób "wyznawać" swoje uczucia to najwidoczniej mute jak najbardziej słuszny.
LesterLord Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Napisano 10 Czerwca 2019 tego kto nadaje to nwm wniosek był stąd, że sam groził wyciszeniem no ruzumiem, że tak jednym słowem można obrazić ale bez przesady...
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Co to znaczy można obrazić? Gdzie jest na to jakiekolwiek przyzwolenie?
LesterLord Napisano 12 Czerwca 2019 Autor Napisano 12 Czerwca 2019 no nigdzie. w ogóle tak teraz tak czytam siebie to wychodzę na idiotę nie umiejącego pisać. od góry przepraszam Ciebie za obrażenie, tak szkoda więcej pisać
Developer/owner proklin Napisano 28 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 28 Czerwca 2019 Brak sensownych wniosków, zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi