Skocz do zawartości

Ceglasty ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Ceglasty

Nick osoby nakładającej kare: @Beezy

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie Majątku

Krótki opis sytuacji: Zakup pojazdu po mocno zaniżonej cenie. Jak się później okazało pojazd pochodził z włamania na konto innego gracza.

Dowody: ---

Coś od siebie: Sytuacja została wyjaśniona już w poprzedniej apelacji wszystko miało miejsce prawie półtora roku temu (wrzesień 2023). W zamian za zdjęcie kary dostałem status oszusta oraz prace społeczne w wysokości 300tys. Kary niestety nie udało mi się spłacić do końca (o ile dobrze pamiętam spłaciłem 240/300k) było to spowodowane problemami ze sprzętem a dokładnie podczas jednej z rozgrywek na serwerze uszkodzeniu uległa moja karta graficzna. Od tamtego momentu komputer stał w miejscu. Kontaktowałem się w tamtym czasie również z jednym z administratorów na discordzie niestety odpowiedzi nie dostałem. Całej sytuacji bardzo żałuję i wiem, że moje postępowanie było niezgodne z regulaminem serwera oraz moralnością. Również jestem świadomy, że karą za niespłacenie prac społecznych jest ban z brakiem możliwości apelacji lecz na serwerze bardzo przyjemnie spędzało mi się czas i  poznałem tam wiele dobrych osób z którymi mam kontakt do dziś. Jeszcze raz bardzo chciałbym przeprosić za mojego czyny i zachowanie, pozdrawiam.

ps,. Wszystkim czytającym życzę szczęśliwego nowego roku!

Edytowane przez Ceglasty
  • Jestem za 1
  • Administrator
Napisano

Z uwagi na:
- wykonanie większości kary
- zgłaszanie problemu z komputerem już podczas jej trwania
- spory upływ czasu
po konsultacji postanowiłem, że otrzymasz dodatkowy miesiąc na dokończenie kary.

Nie zmarnuj tej szansy, oszust przywrócony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...