Skocz do zawartości

Rambuś ukarany przez Velty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Rambuś

Nick osoby nakładającej kare:Velty

Powód nałożenia kary: Żekome Taranowanie i odwalanie

Krótki opis sytuacji: Przyjechałem sobie na Sprowadzanie odrazu za mną przyjechał ŁukaszLPG żeby pośmiać się ze mnie jak on to zawsze robi.Łukasz Prowokował mnie do kłótni wjechałem lekko w niego i odjechałem pojechałem na mirror ale kolega powiedział mi żebym podjechał na giełde.Jechałem na giełde a Łukasz Stał na środku drogi i niezauwarzyłem go i w niego wjechałem

Dowody:Przechwytywanie.PNG.fc18018b87f6e061aee803fc4bde590b.PNG

Coś od siebie: Łukasz tak wyciął film żeby nie było słychać jak mnie prowokuje do kłótni

Napisano

Nie wymyślaj sobie takich rzeczy ja cie za dobrze znam jaki ty jesteś w stosunku do innych graczy nie tylko do mnie.

Napisano
W dniu 9.06.2019 o 12:07, Rambuś napisał:

Nick: Rambuś

Nick osoby nakładającej kare:Velty

Powód nałożenia kary: Żekome Taranowanie i odwalanie

Krótki opis sytuacji: Przyjechałem sobie na Sprowadzanie odrazu za mną przyjechał ŁukaszLPG żeby pośmiać się ze mnie jak on to zawsze robi.Łukasz Prowokował mnie do kłótni wjechałem lekko w niego i odjechałem pojechałem na mirror ale kolega powiedział mi żebym podjechał na giełde.Jechałem na giełde a Łukasz Stał na środku drogi i niezauwarzyłem go i w niego wjechałem

Dowody:Przechwytywanie.PNG.fc18018b87f6e061aee803fc4bde590b.PNG

Coś od siebie: Łukasz tak wyciął film żeby nie było słychać jak mnie prowokuje do kłótni

To, że dałeś się sprowokować i że użyłeś przemocy w formie perfidnego tarana, to tylko i wyłącznie twoja wina. Mogłeś po prostu nie reagować, albo zrobić zdjęcia i napisać skargę na gracza. 

• Developer/owner
Napisano

Uprawnienia zabrane słusznie. Zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...