Compelling Napisano 22 Grudnia 2024 Napisano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: Compelling Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: Niszczenie gry innym, łamanie wielu punktów regulaminu Krótki opis sytuacji: Chciałbym odwołać się od nałożonego na mnie bana. Za niszczenie innym rozgrywki i lamanie wielu punktow regulaminu Chciałbym serdecznie przeprosić za moje dotychczasowe zachowanie. Zrozumiałem, że moje działania mogły negatywnie wpłynąć na innych graczy oraz atmosferę na serwerze, za co jest mi bardzo przykro. Moje czyny były niewłaściwe, a ich konsekwencje uświadomiły mi wagę przestrzegania zasad i dbania o dobro społeczności. W odniesieniu do oskarżeń dotyczących „niszczenia gry innym oraz łamania wielu punktów regulaminu” – serwer Discord, o którym mowa, został całkowicie usunięty. Chciałbym wyraźnie podkreślić, że przyjmuję pełną odpowiedzialność za swoje działania. Dzięki tej sytuacji zrozumiałem, jak istotne są zasady dla budowania pozytywnej atmosfery w grze i społeczności. Przeanalizowałem swoje błędy i zobowiązuję się, że dołożę wszelkich starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Bardzo zależy mi na dalszej możliwości uczestniczenia w życiu serwera, który był dla mnie ważnym miejscem i na który poświęcałem dużo swojego wolnego czasu. Jeszcze raz przepraszam wszystkich, których moje czyny mogły urazić, i proszę o szansę na naprawienie swoich błędów. Z poważaniem Coś od siebie: Mam nadzieję, że moja prośba zostanie przyjęta z życzliwością. Chcialbym ponownie dołączyć do społeczności i pokazać, że potrafię być lepszym graczem. Edytowane 22 Grudnia 2024 przez Compelling 4 1
Rekomendowane odpowiedzi