Skocz do zawartości

Weazel News - Rally of Unique Cars by Night Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

image.png.ba10ea14691d2507e354e63474f3fc42.png

Witajcie! Z tej strony Dyrektor Weazel News @MissAnia. Chciałabym Was serdecznie zaprosić do przeczytania relacji z wyjątkowego wydarzenia, które miało miejsce w minioną niedzielę – "Rally of Unique Cars", organizowanego przez ekipę Night Racing. 🚗

image.png.44f793132968605e37b3a752980d065c.png

📆 Niedziela, 15 grudnia 2024 – Pacific Bluffs Country Club

Całe wydarzenie rozpoczęło się od przydzielenia uczestnikom miejsc parkingowych na terenie Pacific Bluffs. Kiedy wszystkie pojazdy zostały ustawione, ruszył pierwszy punkt programu – konkurs na "Najbardziej wyróżniające się auto". 🚘🏆

image.png.633124a3ee87311d203a0a8a1465c88b.png

image.png.55a64fc30a452d06a145988b08df88d8.png

image.png.17037ee89af4370bc04488aec44fa3c2.png

Choć wszystko szło zgodnie z planem, los postanowił nam przypomnieć o piątkowej "trzynastce" zaledwie dwa dni wcześniej. W rezultacie zabrakło tradycyjnych ankiet do głosowania. 😅

MissAnia: "Na zlocie nie było ankiet jak zazwyczaj - gracze głosowali poprzez... stawanie na aucie, które uważali za bardziej wyróżniające się. Jak poradziłaś sobie z problemami technicznymi?"

xAmnesia: "Nie skłamię mówiąc, że ogromną pomocą zawsze wykazują się moi koledzy z grupy. Jak tylko pojawia się problem to wiem, że moge na nich liczyć."

Dzięki błyskawicznej reakcji Nadzorującej @xAmnesia, uczestnicy zlotu szybko pojęli nowy system głosowania, a cała zabawa nabrała jeszcze bardziej dynamicznego charakteru. W ten sposób wyłoniono podium:

🥇 @Nex3t $12,000

🥈 @SteepeQ* $9,000

🥉 @twojtato $6,000

image.thumb.png.4f0ee80951d9c1b6b4a9a28ae9a7f17d.png

Niezłą furorę na zlocie zrobił @Kisluuuu, który pojawił się na zlocie w aucie Peanut 🥜🚗

🎯 Car Limbo – unikalny format, który pokochali gracze! 🎮

MissAnia: Co Cię inspirowało przy wyborach konkursów?

xAmnesia: Właściwie nie miałam żadnej konkretnej inspiracji. Po prostu wszedł mi pomysł do głowy i było to na zasadzie - A może zrobimy coś takiego... no i jakoś tak samo wyszło, haha.

image.png.c6817378534d974d8a1fbaf46b7237dd.png

Konkurencja była na prawdę zacięta, niezbędnym elementem brania udziału była precyzja i cierpliwość. Pod koniec liczyły się milimetry! 📏💪

image.png.010d0295b97355eac061a3f9fb46be95.png

Podium Car Limbo wyglądało następująco:

🥇 @Janinka $8,000

🥈 @Kozak2006 $5,000

🥉 @emfor123 $2,000

🎁 Świąteczna niespodzianka od Sprunk Events 🎅🍾

@Queen oraz @AdamZ przyjechali na zlot z kilkoma quizowymi pytaniami, w którym również była do zdobycia kaska! 🎤📚 Wystarczyło znać odpowiedź na pytania – oczywiście w mocno świątecznym klimacie – i być pierwszym, który ją poda.

image.png.c6d2e69dd8cc7538a5b43d445273c69b.png

image.png.e7eba6781127c70bee1cb1c50ff135bd.png

Co więcej, Sprunki wcielili się w rolę Świętego Mikołaja! 🎅 Każdy, kto podał sekretne hasło, mógł liczyć na drobną niespodziankę: pieniądze 💵 lub napój energetyczny Sprunk. Na prawdę udało im się wprowadzić nastrój świąt na zlot! ❄️🎄

MissAnia: "Który element zlotu najbardziej Ci się podobał?"

xAmnesia: "Zdecydowanie Car Limbo! Nie wiem czemu, po prostu sam widok dobrej zabawy w tej konkurencji mnie ucieszył. Jeśli innym się podobało, to ja też mam z tego ogrom satysfakcji."

MissAnia: "Cieszy mnie to jakie szczęście sprawiliście całym Night Racing takiej ilości graczy. Czy chciałabyś dodać coś od siebie na koniec?"

xAmnesia: "Zabieramy się za szykowanie kolejnego zlotu, więc widzimy się niebawem. Do zobaczenia!"

🎉 Podsumowanie – niezapomniany dzień pełen emocji! 🎊

To był zdecydowanie wyjątkowy zlot, pełen rywalizacji, śmiechu i świątecznego klimatu. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią tego wydarzenia i już teraz nie możemy doczekać się kolejnego! 🚗🎄

W tym miejscu chciałabym podziękować Wam, czytelnikom za dotrwanie do końca artykułu. Mam nadzieję, że nie zanudziłam Was zbyt mocno. Na sam koniec chciałabym zaprosić do pozostawienia po sobie reakcji i komentarza pod artykułem. Dajcie znać czy taki format Wam się podoba i co chcielibyście zobaczyć w przyszłych materiałach. 

Na samiusieńki koniec wrzucam dwa extra zdjęcia.

image.png.ddda6b903af4f077fe0a4e3388afa17b.png 

Pamiątkowe zdjęcie Dyrektor @MissAnia z @xAmnesia📸

image.png.805b48d6c1e1ba726ed0a0e73478281d.png

POV: Miały być ankiety, a wyszły małpy w cyrku 🐒🎪

Dyrektor Weazel News, @MissAnia

• Like 19
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...