MissAnia Napisano 17 Grudnia 2024 Napisano 17 Grudnia 2024 Witajcie! Z tej strony Dyrektor Weazel News @MissAnia. Chciałabym Was serdecznie zaprosić do przeczytania relacji z wyjątkowego wydarzenia, które miało miejsce w minioną niedzielę – "Rally of Unique Cars", organizowanego przez ekipę Night Racing. 🚗✨ 📆 Niedziela, 15 grudnia 2024 – Pacific Bluffs Country Club Całe wydarzenie rozpoczęło się od przydzielenia uczestnikom miejsc parkingowych na terenie Pacific Bluffs. Kiedy wszystkie pojazdy zostały ustawione, ruszył pierwszy punkt programu – konkurs na "Najbardziej wyróżniające się auto". 🚘🏆 Choć wszystko szło zgodnie z planem, los postanowił nam przypomnieć o piątkowej "trzynastce" zaledwie dwa dni wcześniej. W rezultacie zabrakło tradycyjnych ankiet do głosowania. 😅 MissAnia: "Na zlocie nie było ankiet jak zazwyczaj - gracze głosowali poprzez... stawanie na aucie, które uważali za bardziej wyróżniające się. Jak poradziłaś sobie z problemami technicznymi?" xAmnesia: "Nie skłamię mówiąc, że ogromną pomocą zawsze wykazują się moi koledzy z grupy. Jak tylko pojawia się problem to wiem, że moge na nich liczyć." Dzięki błyskawicznej reakcji Nadzorującej @xAmnesia, uczestnicy zlotu szybko pojęli nowy system głosowania, a cała zabawa nabrała jeszcze bardziej dynamicznego charakteru. W ten sposób wyłoniono podium: 🥇 @Nex3t $12,000 🥈 @SteepeQ* $9,000 🥉 @twojtato $6,000 Niezłą furorę na zlocie zrobił @Kisluuuu, który pojawił się na zlocie w aucie Peanut 🥜🚗 🎯 Car Limbo – unikalny format, który pokochali gracze! 🎮 MissAnia: Co Cię inspirowało przy wyborach konkursów? xAmnesia: Właściwie nie miałam żadnej konkretnej inspiracji. Po prostu wszedł mi pomysł do głowy i było to na zasadzie - A może zrobimy coś takiego... no i jakoś tak samo wyszło, haha. Konkurencja była na prawdę zacięta, niezbędnym elementem brania udziału była precyzja i cierpliwość. Pod koniec liczyły się milimetry! 📏💪 Podium Car Limbo wyglądało następująco: 🥇 @Janinka $8,000 🥈 @Kozak2006 $5,000 🥉 @emfor123 $2,000 🎁 Świąteczna niespodzianka od Sprunk Events 🎅🍾 @Queen oraz @AdamZ przyjechali na zlot z kilkoma quizowymi pytaniami, w którym również była do zdobycia kaska! 🎤📚 Wystarczyło znać odpowiedź na pytania – oczywiście w mocno świątecznym klimacie – i być pierwszym, który ją poda. Co więcej, Sprunki wcielili się w rolę Świętego Mikołaja! 🎅 Każdy, kto podał sekretne hasło, mógł liczyć na drobną niespodziankę: pieniądze 💵 lub napój energetyczny Sprunk. Na prawdę udało im się wprowadzić nastrój świąt na zlot! ❄️🎄 MissAnia: "Który element zlotu najbardziej Ci się podobał?" xAmnesia: "Zdecydowanie Car Limbo! Nie wiem czemu, po prostu sam widok dobrej zabawy w tej konkurencji mnie ucieszył. Jeśli innym się podobało, to ja też mam z tego ogrom satysfakcji." MissAnia: "Cieszy mnie to jakie szczęście sprawiliście całym Night Racing takiej ilości graczy. Czy chciałabyś dodać coś od siebie na koniec?" xAmnesia: "Zabieramy się za szykowanie kolejnego zlotu, więc widzimy się niebawem. Do zobaczenia!" 🎉 Podsumowanie – niezapomniany dzień pełen emocji! 🎊 To był zdecydowanie wyjątkowy zlot, pełen rywalizacji, śmiechu i świątecznego klimatu. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią tego wydarzenia i już teraz nie możemy doczekać się kolejnego! 🚗🎄 W tym miejscu chciałabym podziękować Wam, czytelnikom za dotrwanie do końca artykułu. Mam nadzieję, że nie zanudziłam Was zbyt mocno. Na sam koniec chciałabym zaprosić do pozostawienia po sobie reakcji i komentarza pod artykułem. Dajcie znać czy taki format Wam się podoba i co chcielibyście zobaczyć w przyszłych materiałach. Na samiusieńki koniec wrzucam dwa extra zdjęcia. Pamiątkowe zdjęcie Dyrektor @MissAnia z @xAmnesia📸 POV: Miały być ankiety, a wyszły małpy w cyrku 🐒🎪 Dyrektor Weazel News, @MissAnia 19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi