Agent007 Napisano 15 Grudnia 2024 Napisano 15 Grudnia 2024 Nick: Agent007 Nick osoby nakładającej kare: Bezzy Powód nałożenia kary: Łamanie regulaminu i niszczenie gry innym graczom Krótki opis sytuacji: Zostałem zbanowany za naruszenie regulaminu i niszczenie gry innym graczom wydarzyło sie tak po przez niechęć do niektórych graczy Dowody: Coś od siebie: Szanowni Administratorzy serwera FiveLife, Zwracam się z prośbą o rozpatrzenie mojej apelacji w związku z nałożonym na mnie banem. Zostałem ukarany za rzekome naruszenie regulaminu oraz niszczenie gry innym graczom. Chciałbym wyrazić swoje stanowisko w tej sprawie i prosić o ponowne rozważenie decyzji. Po pierwsze, chciałbym przeprosić za wszelkie działania, które mogły w jakikolwiek sposób zakłócić rozgrywkę innym graczom. Jeśli moje zachowanie zostało odebrane jako nieodpowiednie, nie było to moim zamiarem. Zdaję sobie sprawę, że przestrzeganie zasad na serwerze jest kluczowe dla utrzymania dobrej atmosfery i równości w grze. Moim celem zawsze było czerpanie przyjemności z gry i wspólna zabawa z innymi graczami. Chciałbym również zaznaczyć, że nie miałem pełnej świadomości, że moje działania mogą naruszać regulamin w sposób, który skutkuje tak poważnym banem. Jeżeli moje zachowanie było wynikiem niezrozumienia zasad lub pomyłki, jestem gotów przyjąć odpowiedzialność za swoje czyny, jednakże proszę o ponowne rozważenie decyzji w oparciu o moje wyjaśnienia. Zależy mi na dalszej grze na serwerze FiveLife i poprawie mojego zachowania w przyszłości. Proszę o danie mi drugiej szansy i możliwość udowodnienia, że potrafię przestrzegać zasad oraz pozytywnie wpływać na społeczność serwera. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej apelacji i liczę na pozytywne rozstrzygnięcie tej sprawy. 2 5 2 5 1
Rekomendowane odpowiedzi