MissAnia Napisano 13 Grudnia 2024 Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) 🎅 Ho ho ho! 🎅 Weazel News ogłasza świąteczny konkurs fotograficzny! 🎄📸 Grudniowy klimat czuć już w całym Los Santos – śnieg zdobi każdy skrawek miasta, a świąteczna atmosfera unosi się nawet na plażach Vespucci. Czy uwieczniłeś już magię tego sezonu? Jeśli tak, to mamy dla Ciebie wyjątkową okazję, by podzielić się swoim talentem i wygrać świetne nagrody! 💸❄️ Weazel News zaprasza do udziału w świątecznym konkursie fotograficznym. Wystarczy, że wrzucisz w odpowiedzi pod tym postem najpiękniejsze, najbardziej klimatyczne zdjęcie, które najlepiej oddaje Duch Świąt w Los Santos. 📌 Zasady są proste: 1️⃣ Konkurs jest otwarty dla każdego!2️⃣ Limit: jedno zdjęcie na gracza. W przypadku zgłoszenia większej liczby zdjęć, osoba zostaje zdyskwalifikowana3️⃣ Zdjęcia muszą być robione na serwerze FiveLife.pl, zgodnie z ogólnym Regulaminem serwera4️⃣ Tematyka: Święta w Los Santos – pokaż, jak wyglądają fity, pojazdy czy świąteczne momenty w Twoim otoczeniu. Nie ma wymogów co ma się znaleźć na zdjęciu - liczymy na Waszą kreatywność! Kreatywny opis będzie dodatkowo puntkowany! 📌 Terminy: Start: 13.12.2024 Koniec: 23:59 20.12.2024 🏆 Nagrody: I miejsce: $15,000 II miejsce: $10,000 III miejsce: $5,000 Wyniki będą ogłoszone niebawem po zamknięciu konkursu! Nie czekaj – złap aparat, znajdź najpiękniejszy świąteczny kadr i pokaż nam, jak Ty widzisz święta w Los Santos. Niech magia świąt zainspiruje Was do uchwycenia najlepszych kadrów! 🎅📷 Dyrektor Weazel News, @MissAnia Edytowane 13 Grudnia 2024 przez MissAnia 9 2 1
K4M1Lo5 Napisano 14 Grudnia 2024 Napisano 14 Grudnia 2024 Mama wysłała mnie po karpia na Wigilię, a ja zamiast rybki, kupiłem kupony FLotto. No i teraz, zamiast karpia na stole, mam wędkę w ręku i nadzieję na cud! Wesołych Świąt! 🎄 3
Bartoszz Napisano 15 Grudnia 2024 Napisano 15 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Bartoszz edit bo znikło 3 1
Krzysztof1996 Napisano 15 Grudnia 2024 Napisano 15 Grudnia 2024 ❄️ Napawam się zimowym krajobrazem ❄️ 7
DDdudekPL Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 16 Grudnia 2024 przez DDdudekPL 5
erazerek Napisano 18 Grudnia 2024 Napisano 18 Grudnia 2024 Pierwsza gwiazdka na niebie już zabłysła, teraz czas na drugą na stanowisku dyrektora Weazel News. 5
Janinka Napisano 20 Grudnia 2024 Napisano 20 Grudnia 2024 Babuszka Janinka zaprasza wszystkich na dobry domowy obiadek, ciasteczka i piwko w Hotelu "Babuszka mood" możecie również walnąć tutaj drzemkę. Dbajcie o Siebie i jedzcie smaczne babuszkowe jedzonko oraz piwo wprost z rąk Babki Janinki. Cudze chwalicie? Swego nie znacie! ❤️ 7
MissAnia Napisano 21 Grudnia 2024 Autor Napisano 21 Grudnia 2024 Dziękujemy za Wasze zgłoszenia! Wyniki konkursu zostaną przedstawione w następnym poście do końca dnia. Dyrektor Weazel News, @MissAnia
Rekomendowane odpowiedzi