Bambus_top Napisano 12 Grudnia 2024 Napisano 12 Grudnia 2024 Data i godzina zdarzenia: 07/10/2024 Nick oskarżającego: Bambus_top Nick oskarżonego: MiroKonserwator Powód napisania skargi: Dnia 7 października o godzinie 23:00 zawarłem umowę z użytkownikiem o pseudonimie "MiroKonserwator" za pośrednictwem wiadomości SMS. Zgodnie z treścią naszych ustaleń, pożyczyłem mu kwotę 60 tysięcy dolarów. Umowa była jednoznaczna – w terminie dwóch tygodni użytkownik miał zwrócić kwotę 85 tysięcy dolarów, co stanowiło sumę pożyczki wraz z ustalonym procentem. W ramach zabezpieczenia transakcji, "MiroKonserwator" zaoferował pojazd marki Seminole Frontier jako zastaw, na co przystałem. Niestety, po sfinalizowaniu umowy zaczęły się problemy. Pomimo jasnych ustaleń, "MiroKonserwator" najpierw zaprzeczył, jakoby otrzymał ode mnie jakiekolwiek pieniądze, a następnie zaczął twierdzić, że pojazd Seminole Frontier został mi przez niego sprzedany, a nie przekazany w ramach zastawu. Takie twierdzenia są całkowicie sprzeczne z uzgodnioną umową zawartą w wiadomościach SMS. Czuję się bardzo poszkodowany, ponieważ działałem w dobrej wierze, opierając się na wzajemnym zaufaniu i wiążących ustaleniach. Użytkownik "MiroKonserwator" swoim zachowaniem naruszył zasady uczciwości i dobrych obyczajów, co wskazuje na celową próbę oszustwa oraz wyłudzenia. Proszę administrację o dokładne zbadanie sprawy, w tym przeanalizowanie zapisów SMS-ów, które mogę dostarczyć jako dowód. Liczę na sprawiedliwe rozstrzygnięcie i podjęcie odpowiednich działań wobec "MiroKonserwatora", aby zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości. Świadkami wypierania się przez "MiroKonserwator" tranzakcji i umowy są min. @MuchA.@Joko@Kisluuuu@Karmeloi cała grupa "szefy" Dowody w postaci logów lub screenshotów: Informacja o skardze: 3 2 1
Bambus_top Napisano 12 Grudnia 2024 Autor Napisano 12 Grudnia 2024 w świadkach nie został wymieniony nie należący do "szefów" @szymon_grotek223
MiroKonserwator Napisano 12 Grudnia 2024 Napisano 12 Grudnia 2024 Wisisz mi 10k. Jutro się odwołam do tego, teraz idę spać 1
Bambus_top Napisano 12 Grudnia 2024 Autor Napisano 12 Grudnia 2024 (edytowane) 2 minuty temu, MiroKonserwator napisał: Wisisz mi 10k. Jutro się odwołam do tego, teraz idę spać nie, nie "lecę" ci żadnych pieniędzy wnioskujesz to tylko po tym przy czym to jest naj silnik a nie średni albo najgorszy nie pamiętam Edytowane 12 Grudnia 2024 przez Bambus_top 2
MiroKonserwator Napisano 14 Grudnia 2024 Napisano 14 Grudnia 2024 Napraw moje fury, w przeciwnym razie wylatujesz z org. 2 2
Bambus_top Napisano 14 Grudnia 2024 Autor Napisano 14 Grudnia 2024 dobrze to jak oddajesz mi kase ja ci auto?
Queen Napisano 14 Grudnia 2024 Napisano 14 Grudnia 2024 (edytowane) @Bambus_top, @MiroKonserwatorMacie czas do 17.12 na dojście do porozumienia, w przeciwnym wypadku oskarżony zostanie zbanowany za oszustwo finansowe. Edytowane 14 Grudnia 2024 przez Queen
MiroKonserwator Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 Gracz @Bambus_topnie odpowiada na moje wiadomości, nie mam możliwości oddania ustalonej kwoty. Proszę o odpowiedź co dalej.
Queen Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 32 minuty temu, MiroKonserwator napisał: Gracz @Bambus_topnie odpowiada na moje wiadomości, nie mam możliwości oddania ustalonej kwoty. Proszę o odpowiedź co dalej. napisales skarge na bambusia z wczorajszej sytulacji masz widze mozliwosc rozmowy z nim rowniez na serverze. Dogadajcie sie jak normalni ludzie bo to ze ty pojdziesz na bana nie oznacza tego ze kolega odzyska jakie kolwiek pieniadze.
MiroKonserwator Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 2 minuty temu, Queen napisał: napisales skarge na bambusia z wczorajszej sytulacji masz widze mozliwosc rozmowy z nim rowniez na serverze. Dogadajcie sie jak normalni ludzie bo to ze ty pojdziesz na bana nie oznacza tego ze kolega odzyska jakie kolwiek pieniadze. Chciałbym, tylko mi nie odpisuje
Bambus_top Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 @MiroKonserwatornie bądzi tak chop do przodu że nagle chcesz mi oddać jak pisze że ide spać bo przypomnij se wczoraj będę o po 21 na serwie pozdrawiam
MiroKonserwator Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 1 minutę temu, Bambus_top napisał: @MiroKonserwatornie bądzi tak chop do przodu że nagle chcesz mi oddać jak pisze że ide spać bo przypomnij se wczoraj będę o po 21 na serwie pozdrawiam ciesze się że potrafisz photoshop'a używać
Bambus_top Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) 8 minut temu, MiroKonserwator napisał: ciesze się że potrafisz photoshop'a używać Jeśli tak wnioskujesz po braku avatarów to cię zmartwię mam odpalony czat slim. wracając około 21 wbije na serwer więc zapraszam na mirror park miej gotowe 85k plus kowte na podatek za tego gruza swojego Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Bambus_top
Bambus_top Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) sprawe uważam za close on dał kase ja gruza dziękuje za pomoc i pozdrawaim Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Bambus_top 1
Bambus_top Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) nie bo ja esz Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Bambus_top
Queen Napisano 16 Grudnia 2024 Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) @Bambus_top czy @MiroKonserwator oddal ci 85k ? Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Queen
Bambus_top Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Napisano 16 Grudnia 2024 potwierdzam że dłużnik oddał mi należności
Rekomendowane odpowiedzi