K3SZU Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Witam. Jestem nowym graczem w świecie RP na platformie GTA V. Po przejściu każdego kroku w poradniku, jakim jest krok po kroku dla nowego gracza, poprzez program RAGE Multiplayer chciałem połączyć się z serwerem. Niestety jednak po pozytywnym wejściu do gry wciąż i bez przerwy wyskakuje mi komunikat: RAGE MP: Can't join server. Trying again... i tak w nieustannie. Pragnę również dodać, iż dzieje się tak na każdym serwerze na jaki chce wejść poprzez aplikacje RAGE Multiplayer. Proszę o pomoc oraz z góry dziękuję.
KillerGaming Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Po pierwsze ten serwer to nie RP, a RPG Po drugie, spróbuj przeinstalować Rage mp, jeżeli to nie pomoże to wejdź w zakładkę direct connect I wpisz te IP:s1.fivelife.pl:22005 1
K3SZU Posted June 7, 2019 Author Posted June 7, 2019 6 godzin temu, KillerGaming napisał: Po pierwsze ten serwer to nie RP, a RPG Po drugie, spróbuj przeinstalować Rage mp, jeżeli to nie pomoże to wejdź w zakładkę direct connect I wpisz te IP:s1.fivelife.pl:22005 Ale też mi różnica 😒 Reinstalowałem, nie działa - jeszcze tyle to sam się potrafię domyślić ... Wchodziłem na serwer przez direct connect - the same, if you know what this mean ...
RacheT Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 @K3SZU Spróbuj podłączyć internet z innego źródła np. telefon. Wtedy połącz się z serwerem za pomocą listy serwerów lub ip: s1.fivelife.pl:22005 1
K3SZU Posted June 8, 2019 Author Posted June 8, 2019 18 godzin temu, RacheT napisał: @K3SZU Spróbuj podłączyć internet z innego źródła np. telefon. Wtedy połącz się z serwerem za pomocą listy serwerów lub ip: s1.fivelife.pl:22005 Niestety w komputerze, nie jestem w stanie połączyć się z siecią bezprzewodowo, jedyne wyjście to przewód co wiążę się z brakiem możliwości połączenia się z inną siecią niż tą, którą używam na co dzień.
RacheT Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 Ale spróbuj, bo może problem leży właśnie w tej sieci.
K3SZU Posted June 16, 2019 Author Posted June 16, 2019 Niestety nic nie pomaga. Zapewne pozostaje mi tylko reinstalacja całej gry...
Rusałka Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 Sprawdź czy antywirus/zapora nie blokuje dostępu do internetu dla RAGE MP. 1
Bier_son96KW Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 WitamPo przejściu każdego kroku w poradniku, poprzez program RAGE Multiplayer chciałem połączyć się z serwerem. Gdy wpisuję login oraz hasło, nic się nie uruchamia. Proszę o pomoc.
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts