Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Jestem nowym graczem w świecie RP na platformie GTA V.

Po przejściu każdego kroku w poradniku, jakim jest krok po kroku dla nowego gracza, poprzez program RAGE Multiplayer chciałem połączyć się z serwerem. Niestety jednak po pozytywnym wejściu do gry wciąż i bez przerwy wyskakuje mi komunikat: RAGE MP: Can't join server. Trying again... i tak w nieustannie.

Pragnę również dodać, iż dzieje się tak na każdym serwerze na jaki chce wejść poprzez aplikacje RAGE Multiplayer.

Proszę o pomoc oraz z góry dziękuję.

Posted

Po pierwsze ten serwer to nie RP, a RPG

Po drugie, spróbuj przeinstalować Rage mp, jeżeli to nie pomoże to wejdź w zakładkę direct connect I wpisz te IP:s1.fivelife.pl:22005

• Thanks 1
Posted
6 godzin temu, KillerGaming napisał:

Po pierwsze ten serwer to nie RP, a RPG

Po drugie, spróbuj przeinstalować Rage mp, jeżeli to nie pomoże to wejdź w zakładkę direct connect I wpisz te IP:s1.fivelife.pl:22005

Ale też mi różnica 😒

Reinstalowałem, nie działa - jeszcze tyle to sam się potrafię domyślić ...

Wchodziłem na serwer przez direct connect - the same, if you know what this mean ...

Posted

@K3SZU Spróbuj podłączyć internet z innego źródła np. telefon. Wtedy połącz się z serwerem za pomocą listy serwerów lub ip: s1.fivelife.pl:22005

• Thanks 1
Posted
18 godzin temu, RacheT napisał:

@K3SZU Spróbuj podłączyć internet z innego źródła np. telefon. Wtedy połącz się z serwerem za pomocą listy serwerów lub ip: s1.fivelife.pl:22005

Niestety w komputerze, nie jestem w stanie połączyć się z siecią bezprzewodowo, jedyne wyjście to przewód co wiążę się z brakiem możliwości połączenia się z inną siecią niż tą, którą używam na co dzień.

Posted

Ale spróbuj, bo może problem leży właśnie w tej sieci.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety nic nie pomaga. Zapewne pozostaje mi tylko reinstalacja całej gry...

Posted

Sprawdź czy antywirus/zapora nie blokuje dostępu do internetu dla RAGE MP.

• Like 1
  • 9 months later...
Posted

Witam
Po przejściu każdego kroku w poradniku, poprzez program RAGE Multiplayer chciałem połączyć się z serwerem.  Gdy wpisuję login oraz hasło, nic się nie uruchamia. Proszę o pomoc.

• 2 years later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...