Skocz do zawartości

Skarga na DDdudekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ledwo cie smyrnąłem, nie straciłeś nawet hp, w niczym Ci nie przeszkodziłem bo cały czas miałeś okazje stać na respie auta, a u mnie przejechałem obok, pozdro

• Like 1
  • Haha 2
Napisano
6 minut temu, DDdudekPL napisał:

Ledwo cie smyrnąłem, nie straciłeś nawet hp, w niczym Ci nie przeszkodziłem bo cały czas miałeś okazje stać na respie auta, a u mnie przejechałem obok, pozdro

Jak nie widać skoro na minimapie jest przez chwile czerwony kolor czyli straciłem hp 

Napisano

Tak czy siak, nie zabiłem cie, jak już to straciłeś znikome hp, ktore w niczym ci nie utrudnily gry

Napisano

Uderzyć cie uderzyłem, ale jechałem prosto a ty skoczyłeś mi pod koła jakby z premedytacją, nie miałem szansy na uniknięcie twojej postaci. Ponadto nie robiłem tego uporczywie, żeby ci w jakimś stopniu utrudnić rozgrywkę. Nie znalazłem nigdzie na forum ani serwerze definicji vdm (Vehicle Deathmatch) więc może być to rozumiane w następujący sposób - "Deathmatch  – tryb rozgrywki w grach wieloosobowych, znany przede wszystkim z gier FPS. Celem gry w trybie deathmatch jest zabicie jak największej liczby graczy". Dodając do tego pojazd mamy jasny obraz, że vdm to zabicie gracza z użyciem pojazdu. 

Napisano

Nie skoczyłem Ci pod koła tylko unikałem twojego rozjeżdżania oprócz tego wcześniej próbowałeś mnie rozjechać, Gdyby to było niespecjalnie to byś napisał a niczego takiego nie było.

• Haha 1
Napisano
28 minut temu, Krycha672 napisał:

Gdyby to było niespecjalnie to byś napisał a niczego takiego nie było.

17 godzin temu, DDdudekPL napisał:

u mnie przejechałem obok

Napisano

Na nagraniu doskonale widać że wjechałeś we mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...