Skocz do zawartości

Skarga na Skrzyp3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 20.11.2024 ok. 12

Nick oskarżającego: Bioner

Nick oskarżonego: Skrzyp3k

Powód napisania skargi: Celowe taranowanie, nie umiejętność napisania "sory"

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/ITJNiKw

Informacja o skardze: 
image.png.dc128256a4bbca03c5de16b5cf610e3f.png

Napisano

Taran nie był celowy, na poparcie tych słów mogę wrzucić nagranie z tego zdarzenia, na którym widać że jechałem prosto dłuższy czas bo miałem długą trasę do przejechania więc oglądałem YT na drugim monitorze i najzwyczajniej w świecie się zagapiłem. Zobaczyłem Cię w ostatniej chwili i próbowałem uniknąć kolizji wracając na swój pas ale było za późno. Nie przeprosiłem wtedy bo po uderzeniu odleciałeś daleko i myślałem, że po prostu pojedziesz dalej więc nie miałem szans Cię dogonić a nicku też nie zapamiętałem. Przepraszam Cię za to zdarzenie, owszem było z mojej winy ale nie zrobiłem tego celowo. Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał, a zrobiłeś to i w grze i w wiadomości prywatnej na forum. Twój celowy taran z zemsty nie był powodem mojej skargi, a twoje obelgi kierowane w moją stronę. Żeby to wybrzmiało, przepraszam Cię za uderzenie w Ciebie, nie zrobiłem tego umyślnie. Z mojej strony to wszystko w tym temacie, nie wypowiem się więcej jeśli administracja nie będzie tego wymagała. Pozdrawiam.

• Haha 1
Napisano

1. To nie koncert życzeń, mikołaj dopiero za miesiąc

2. Uciąłem filmik żeby był krótszy pod imgura, ale na mapie widać, że stoisz w jednym miejscu zamiast podjechać, gdy ja jeszcze leciałem po twoim "przypadkowym" uderzeniu we mnie, więc zdążyłbyś na luzie... nie ściemniaj

3. Masz coś takiego jak czat globalny, żeby napisać np. Sory, dla osób w którą wjechałem. 

4. Masz wiadomosci priv i dc wystraczy trochę chęci, żeby znaleźć osobę i napisać głupie sory.

5. Nie rób sobie jaj, że nie widziałeś nicku, bo jak sam mówisz robisz powtórki wystarczy zwolnić film i przeczytać

Tyle w temacie odemnie. 

Nie pisałem raporta w grze, bo i tak nie było nikogo aktywnego w tamtym czasie, a bez filmu na taran i tak nic nie zrobicie.

Dziękuję.

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, Skrzyp3k napisał:

Taran nie był celowy, na poparcie tych słów mogę wrzucić nagranie z tego zdarzenia, na którym widać że jechałem prosto dłuższy czas bo miałem długą trasę do przejechania więc oglądałem YT na drugim monitorze i najzwyczajniej w świecie się zagapiłem. Zobaczyłem Cię w ostatniej chwili i próbowałem uniknąć kolizji wracając na swój pas ale było za późno. Nie przeprosiłem wtedy bo po uderzeniu odleciałeś daleko i myślałem, że po prostu pojedziesz dalej więc nie miałem szans Cię dogonić a nicku też nie zapamiętałem. Przepraszam Cię za to zdarzenie, owszem było z mojej winy ale nie zrobiłem tego celowo. Nie życzę sobie, żebyś mnie obrażał, a zrobiłeś to i w grze i w wiadomości prywatnej na forum. Twój celowy taran z zemsty nie był powodem mojej skargi, a twoje obelgi kierowane w moją stronę. Żeby to wybrzmiało, przepraszam Cię za uderzenie w Ciebie, nie zrobiłem tego umyślnie. Z mojej strony to wszystko w tym temacie, nie wypowiem się więcej jeśli administracja nie będzie tego wymagała. Pozdrawiam.

A wiesz panie kolego @Skrzyp3k widac ze twoje uderzenie nie bylo celowe, aczkolwiek na nagraniu widac ze jedziesz pod prad dluzsza chwile tak ze zostaniesz ukarany za Jazde pod prad.

Zamykam.

Edytowane przez Queen
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...