Skocz do zawartości

PiONeeR ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: PiONeeR

Nick osoby nakładającej kare: Beezy

Powód nałożenia kary: Niszczenie gry innym, łamanie wielu punktów regulaminu

Krótki opis sytuacji:

Chciałbym odwołać się od nałożonego na mnie "bana", który otrzymałem za rzekome niszczenie gry innym graczom oraz łamanie regulaminu.

Przede wszystkim chciałbym przeprosić za moje zachowanie. Zdałem sobie sprawę, że moje działania mogły doprowadzić do takiego stanu, urazić innych graczy i wpłynąć negatywnie na ich doświadczenia.

Przepraszam wszystkich, których mogłem urazić swoimi czynami. Odnośnie serwera na discordzie dotyczący "niszczenia gry innym oraz łamaniu wielu puktów regulaminu" - został całkowicie usunięty.

Rozumiem, że zasady są ważne dla utrzymania pozytywnej atmosfery w grze i nie tylko, przyjmuję pełną odpowiedzialność za swoje czyny. Przeanalizowałem swoje zachowanie i obiecuję, że dołożę wszelkich starań, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Szkoda mi jest stracić coś, na co poświęcałem dużo swojego wolnego czasu na tym serwerze.

Dowody: image.png.549d6382f5e5728781a1af7755b2d60e.png

Coś od siebie: Mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. Chciałbym wrócić do społeczności i pokazać, że mogę być lepszym graczem. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy z otoczenia mogą mnie nie lubić, za to co zrobiłem.

Edytowane przez PiONeeR
  • Like 10
  • Haha 5
  • Jestem za 8
  • 4 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

- status OSZUST na 6 miesiący - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
- blokada handlu na 6 miesiący
- prace społeczne 1kk na dostawcy owoców przez 6 miesiący

System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Sad 1
  • Administrator
Napisano

Ban zdjęty, oszust nałożony.

• Like 1
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...