PiONeeR Napisano 6 Listopada 2024 Napisano 6 Listopada 2024 (edytowane) Nick: PiONeeR Nick osoby nakładającej kare: Beezy Powód nałożenia kary: Niszczenie gry innym, łamanie wielu punktów regulaminu Krótki opis sytuacji: Chciałbym odwołać się od nałożonego na mnie "bana", który otrzymałem za rzekome niszczenie gry innym graczom oraz łamanie regulaminu. Przede wszystkim chciałbym przeprosić za moje zachowanie. Zdałem sobie sprawę, że moje działania mogły doprowadzić do takiego stanu, urazić innych graczy i wpłynąć negatywnie na ich doświadczenia. Przepraszam wszystkich, których mogłem urazić swoimi czynami. Odnośnie serwera na discordzie dotyczący "niszczenia gry innym oraz łamaniu wielu puktów regulaminu" - został całkowicie usunięty. Rozumiem, że zasady są ważne dla utrzymania pozytywnej atmosfery w grze i nie tylko, przyjmuję pełną odpowiedzialność za swoje czyny. Przeanalizowałem swoje zachowanie i obiecuję, że dołożę wszelkich starań, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Szkoda mi jest stracić coś, na co poświęcałem dużo swojego wolnego czasu na tym serwerze. Dowody: Coś od siebie: Mam nadzieję, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie. Chciałbym wrócić do społeczności i pokazać, że mogę być lepszym graczem. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy z otoczenia mogą mnie nie lubić, za to co zrobiłem. Edytowane 8 Listopada 2024 przez PiONeeR 10 5 8
Administrator NyKo Napisano 1 Grudnia 2024 Administrator Napisano 1 Grudnia 2024 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: - status OSZUST na 6 miesiący - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy - blokada handlu na 6 miesiący - prace społeczne 1kk na dostawcy owoców przez 6 miesiący System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Administrator NyKo Napisano 1 Grudnia 2024 Administrator Napisano 1 Grudnia 2024 Ban zdjęty, oszust nałożony. 1
Rekomendowane odpowiedzi