Keri Napisano 19 Października 2024 Napisano 19 Października 2024 Data i godzina zdarzenia: 20.10.2024 01:04 Nick oskarżającego: @Keri Nick oskarżonego: @Zawisza508 Powód napisania skargi: VDM Dowody w postaci logów lub screenshotów: Film bez tytułu ‐ Wykonano za pomocą Clipchamp (2).mp4 Informacja o skardze: 1
Zawisza508 Napisano 19 Października 2024 Napisano 19 Października 2024 wypowiem sie tak zawsze tam ludzie skracaja jechalem 2oo prawie i chlop nie dodal calego nagranie bo coflem do nie go by go przeprosic jak lezal ale bylo juz zapozno ss ktorego zrobil powinien dodac reszte co pisal poniewaz to wazne po 2 jedynie co moge to przeprosic chlopa jest pozno troszke wypilem juz i zawsze ludzie jezdza v maxe taka prawda to moja 1 skarga wiec jedynie co moge to przeprosic nic nie mam na swoje usprawiedliwienie chlop grozil mi toksycznoscia nie mam ss ale dziwi mnie to ze go nie dodal tyle
Keri Napisano 19 Października 2024 Autor Napisano 19 Października 2024 (edytowane) chcesz to moge wstawic calosc nagranie jak napisalem na g przepros albo pisze skarge, to podjechales i wyzywales od konfidentow na glosowym... jak jestes pijany to nie graj Edytowane 19 Października 2024 przez Keri
Zawisza508 Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 Yyy nie jak juz konfi dzem cos takiego nie pamietam dokladnie jak juz chcialem przeprosic to odszedlem od kompa ale nie zdarzyłem bo musialem spr rodzinne nie wazne i pochwili wrocilem wiec juz napisales mi ze skarga i chcialem ale bylo za pozno wiec niewiem o co ci chodzi
Zawisza508 Napisano 20 Października 2024 Napisano 20 Października 2024 trudno stalo sie i tyle przyznaje sie i nie ma na to wytlumaczenia jedynie sorki za zdarzenie i tyle moge zrobic czasu nie da sie cofnac
MissAnia Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 (edytowane) Gracz @Zawisza508 zostanie ukarany za VDM kat. B oraz Toksyczność. P.S. @KeriGracz ma obowiązek dołączania screenshotów ukazujących pełny ekran gry. Regulamin nawiązuje do ss, dlatego rozpatrzyłam nagranie, jednak na przyszłość proszę o pełne nagrania bez wycinania ekranu. Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum. Edytowane 21 Października 2024 przez MissAnia
Rekomendowane odpowiedzi