Skocz do zawartości

Skarga na Zawisza508

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wypowiem sie tak zawsze tam ludzie skracaja  jechalem 2oo prawie i chlop nie dodal calego nagranie bo coflem do nie go by go przeprosic jak lezal ale bylo juz zapozno ss ktorego zrobil powinien dodac reszte co pisal poniewaz to wazne po 2 jedynie co moge to przeprosic chlopa jest pozno troszke wypilem juz i zawsze ludzie jezdza v maxe taka prawda to moja 1 skarga wiec jedynie co moge to przeprosic nic nie mam na swoje usprawiedliwienie chlop grozil mi toksycznoscia nie mam ss ale dziwi mnie to ze go nie dodal tyle 

Napisano (edytowane)

chcesz to moge wstawic calosc nagranie jak napisalem na g przepros albo pisze skarge, to podjechales i wyzywales od konfidentow na glosowym... jak jestes pijany to nie graj

Edytowane przez Keri
Napisano

Yyy nie jak juz konfi dzem cos takiego nie pamietam dokladnie  jak juz chcialem przeprosic to odszedlem od kompa ale nie zdarzyłem bo musialem  spr rodzinne nie wazne  i pochwili wrocilem wiec juz napisales mi ze skarga  i chcialem ale bylo za pozno wiec niewiem o co ci chodzi 

Napisano

trudno stalo sie i tyle przyznaje sie i nie ma na to wytlumaczenia jedynie sorki za zdarzenie i tyle moge zrobic czasu nie da sie cofnac

Napisano (edytowane)

Gracz @Zawisza508 zostanie ukarany za VDM kat. B oraz Toksyczność.

P.S. @KeriGracz ma obowiązek dołączania screenshotów ukazujących pełny ekran gry. 

Regulamin nawiązuje do ss, dlatego rozpatrzyłam nagranie, jednak na przyszłość proszę o pełne nagrania bez wycinania ekranu.

Skargę zamykam oraz przenoszę do archiwum.

Edytowane przez MissAnia
  • MissAnia zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...