Skocz do zawartości

Gnex ukarany przez MissAnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Gnex
Nick osoby nakładającej kare: MissAnia
Powód nałożenia kary: "Pedofilia"
Krótki opis sytuacji: Po krótkiej wymianie zdań z innymi graczami serwera została nałożona na mnie kara muta, moderator MissAnia oskarżyła i ukarała mnie za czyny których nigdy się nie dopuściłem, jest to tak zwane "pomówienie" na które nie ma żadnych dowodów.
Dowody: image.png?ex=670cf973&is=670ba7f3&hm=d4fimage.png?ex=670cf871&is=670ba6f1&hm=e76image.png?ex=670cf897&is=670ba717&hm=e22image.png?ex=670cf8aa&is=670ba72a&hm=9d4
Coś od siebie: Uważam że zostałem nie słusznie pomówiony i oskarżony o pedofilię, czuję się z tym bardzo źle ponieważ lubię dzieci, dają one dużo radości każdy rodzić o tym dobrze wie. Jako przedstawiciel gruby LGBT+ własnego wąskiego grona która jest mniejszością na tym serwerze, czuję się również zaatakowany jako homoseksualista którym jestem, wydaje mi się że mogą to być uprzedzenia pani/pana moderator/moderatora, nieszufladkuje nikogo ponieważ każdy ma prawo czuć się kim chce mamy wiele płci i wiele zaimków których można używać ale strzelam że kara jaka została na mnie nałożona może podchodzić pod homofobię, nawet gracze obecni na serwerze byli zszokowani powodem muta. image.png?ex=670cfc55&is=670baad5&hm=d74
Informacja że członek może być krótki a pochwa płytka czy u dzieci czy dorosłych jest faktem medycznym tak samo jak to że posiadamy nerki, płuca, serce, czy nawet sam mózg. 
Sam zakaz zbliżania się do przedszkoli można uzyskać za wiele różnych sytuacji wynikających z życia.
image.png?ex=670cfddd&is=670bac5d&hm=df0image.png?ex=670cfe8b&is=670bad0b&hm=69f
Czuję się mocno dotknięty ową sytuacją i proszę o zdjęcie kary muta oraz o publiczne przeprosiny ze strony MissAnia aby ukrócić wszelkie ataki na moją osobę spowodowane pomówieniem. Mam nadzieje że MissAnia weźmie do serca zaistniałą sytuację aby więcej się to nie powtórzyło ponieważ nie każdy młody człowiek który może zetknąć się z taką sytuacją sobie z tym poradzi, nie chcielibyśmy aby doszło do nieszczęśliwego wydarzenia. :( 

• Like 1
  • Haha 2
  • Jestem za 3
  • Administrator
Napisano

Przeczytaj jeszcze raz o czym pisałeś, bo z czytaniem też najwyraźniej masz problemy. Apelacja zostaje odrzucona.

• Like 2
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...