Skocz do zawartości

Skarga na Bambus_top

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:  ‎22.09 2024 godz. 19:13

Nick oskarżającego: ADIBIX

Nick oskarżonego: Bambus_top

Powód napisania skargi: VDM / Utrudnianie gry - gracz wjeżdżał autem w mój motor oraz blokował wyjście z urzędu w paleto

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://files.fm/u/rvdftsezqv

Informacja o skardze: 
image.jpeg.93648d766b0a3be206b5805a9142d1b6.jpeg

obraz_2024-09-22_164425999.png

fe059a7d-e650-47ba-8495-de2a385da928.jpg

• Haha 1
Napisano

Przyznaję się do vdm jak stał obk tablic potem jak pan maruda prubował wyjechać odpisywałem koledze z samochodu a jak sie go zapytałem co on odwala bo wjezdzał w mnie to juz nie odpisał XD potem w niego uderzyłem próbując wyjechać z tamtąd pozdrwiam

• Jestem przeciw 1
Napisano
36 minut temu, Bambus_top napisał:

Przyznaję się do vdm jak stał obk tablic potem jak pan maruda prubował wyjechać odpisywałem koledze z samochodu a jak sie go zapytałem co on odwala bo wjezdzał w mnie to juz nie odpisał XD potem w niego uderzyłem próbując wyjechać z tamtąd pozdrwiam

Wcale tak nie było wcześniej też próbowałeś i prosto we mnie i wcale cię nie walnołem a świadkiem tego zdarzenia jest R3vii 

Napisano

R3vii i osa95 z którym pisałem jak próbowałeś wyjechać

Napisano
4 minuty temu, Bambus_top napisał:

R3vii i osa95 z którym pisałem jak próbowałeś wyjechać

Cały czas we mnie wjeżdzałes widać na nagraniu że nie próbowałeś wyjechać 

Napisano

przyznaje sie ze jak stałeś obok okienka to w ciebie wjeżdzałem pół celowo bo poprawiałem sie zeby zablokowac drzwi bo odgrywałem rp ze R3vii nie wyjdzie puki nie znajdzie felg i lamp w kolor

Napisano (edytowane)
2 minuty temu, Bambus_top napisał:

przyznaje sie ze jak stałeś obok okienka to w ciebie wjeżdzałem pół celowo bo poprawiałem sie zeby zablokowac drzwi bo odgrywałem rp ze R3vii nie wyjdzie puki nie znajdzie felg i lamp w kolor

Ale kilka razy we mnie wjechałeś pierwszym razem wjechałeś celowo widać na nagraniu 

Edytowane przez ADIBIX
Napisano

poprawiałem pojazd tam w urzędzie w paleto żeby zastawić drzwi do odgrywanego rp

Napisano
13 minut temu, Bambus_top napisał:

poprawiałem pojazd tam w urzędzie w paleto żeby zastawić drzwi do odgrywanego rp

Trzeba było pisać że chcesz odgrywać RP a nie pierwsze mnie przejeżdżasz 

Napisano (edytowane)

Widze, ze kazdy sie wypowiedzial w skardze wiec nie bede czekala 24h. Co do screenow tak jak to w regulaminie nie beda brane pod uwage, przechodzac do czesci filmowej po pierwsze, panowie urzad miasta to nie parking czy to na motor czy na auto. Mam nadzieje ze wiecej sie takie cos nie powtorzy. 
A tym czasem @Bambus_top zostanie ukarany za VDM oraz Utrudnianie rozgrywki.

• Gracz ma obowiązek dołączania screenshotów ukazujących pełny ekran gry. Administracja nie będzie brała pod uwagę częściowych wycinków z czatu itp.

Zamykam oraz przenosze do achiwum.
Edytowane przez Queen
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...