ADIBIX Napisano 22 Września 2024 Napisano 22 Września 2024 Data i godzina zdarzenia: 22.09 2024 godz. 19:13 Nick oskarżającego: ADIBIX Nick oskarżonego: Bambus_top Powód napisania skargi: VDM / Utrudnianie gry - gracz wjeżdżał autem w mój motor oraz blokował wyjście z urzędu w paleto Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://files.fm/u/rvdftsezqv Informacja o skardze: 1
Bambus_top Napisano 22 Września 2024 Napisano 22 Września 2024 Przyznaję się do vdm jak stał obk tablic potem jak pan maruda prubował wyjechać odpisywałem koledze z samochodu a jak sie go zapytałem co on odwala bo wjezdzał w mnie to juz nie odpisał XD potem w niego uderzyłem próbując wyjechać z tamtąd pozdrwiam 1
ADIBIX Napisano 22 Września 2024 Autor Napisano 22 Września 2024 36 minut temu, Bambus_top napisał: Przyznaję się do vdm jak stał obk tablic potem jak pan maruda prubował wyjechać odpisywałem koledze z samochodu a jak sie go zapytałem co on odwala bo wjezdzał w mnie to juz nie odpisał XD potem w niego uderzyłem próbując wyjechać z tamtąd pozdrwiam Wcale tak nie było wcześniej też próbowałeś i prosto we mnie i wcale cię nie walnołem a świadkiem tego zdarzenia jest R3vii
Bambus_top Napisano 22 Września 2024 Napisano 22 Września 2024 R3vii i osa95 z którym pisałem jak próbowałeś wyjechać
ADIBIX Napisano 22 Września 2024 Autor Napisano 22 Września 2024 4 minuty temu, Bambus_top napisał: R3vii i osa95 z którym pisałem jak próbowałeś wyjechać Cały czas we mnie wjeżdzałes widać na nagraniu że nie próbowałeś wyjechać
Bambus_top Napisano 22 Września 2024 Napisano 22 Września 2024 przyznaje sie ze jak stałeś obok okienka to w ciebie wjeżdzałem pół celowo bo poprawiałem sie zeby zablokowac drzwi bo odgrywałem rp ze R3vii nie wyjdzie puki nie znajdzie felg i lamp w kolor
ADIBIX Napisano 22 Września 2024 Autor Napisano 22 Września 2024 (edytowane) 2 minuty temu, Bambus_top napisał: przyznaje sie ze jak stałeś obok okienka to w ciebie wjeżdzałem pół celowo bo poprawiałem sie zeby zablokowac drzwi bo odgrywałem rp ze R3vii nie wyjdzie puki nie znajdzie felg i lamp w kolor Ale kilka razy we mnie wjechałeś pierwszym razem wjechałeś celowo widać na nagraniu Edytowane 22 Września 2024 przez ADIBIX
Bambus_top Napisano 22 Września 2024 Napisano 22 Września 2024 poprawiałem pojazd tam w urzędzie w paleto żeby zastawić drzwi do odgrywanego rp
ADIBIX Napisano 22 Września 2024 Autor Napisano 22 Września 2024 13 minut temu, Bambus_top napisał: poprawiałem pojazd tam w urzędzie w paleto żeby zastawić drzwi do odgrywanego rp Trzeba było pisać że chcesz odgrywać RP a nie pierwsze mnie przejeżdżasz
Queen Napisano 22 Września 2024 Napisano 22 Września 2024 (edytowane) Widze, ze kazdy sie wypowiedzial w skardze wiec nie bede czekala 24h. Co do screenow tak jak to w regulaminie nie beda brane pod uwage, przechodzac do czesci filmowej po pierwsze, panowie urzad miasta to nie parking czy to na motor czy na auto. Mam nadzieje ze wiecej sie takie cos nie powtorzy. A tym czasem @Bambus_top zostanie ukarany za VDM oraz Utrudnianie rozgrywki. Gracz ma obowiązek dołączania screenshotów ukazujących pełny ekran gry. Administracja nie będzie brała pod uwagę częściowych wycinków z czatu itp. Zamykam oraz przenosze do achiwum. Edytowane 22 Września 2024 przez Queen
Rekomendowane odpowiedzi