Dawid_Ceg Napisano 10 Września 2024 Napisano 10 Września 2024 Data i godzina zdarzenia: 10.09.2024 godzina 20:57 Nick oskarżającego: Dawid_ceg Nick oskarżonego: xxSZPAKUxx Powód napisania skargi: Utrudnianie rozgrywki / prowokacje LSPD Dowody w postaci logów lub screenshotów: Informacja o skardze: 3
xxSZPAKUxx Napisano 11 Września 2024 Napisano 11 Września 2024 (edytowane) Sam prowokowałeś po co strzelałeś do mnie? I Od takich rzeczy jest /raport Edytowane 11 Września 2024 przez xxSZPAKUxx 1
Dawid_Ceg Napisano 11 Września 2024 Autor Napisano 11 Września 2024 6 godzin temu, xxSZPAKUxx napisał: Sam prowokowałeś po co strzelałeś do mnie? I Od takich rzeczy jest /raport Gdybyś nie taranował radiowozu, który tam nie stał dla "jaj" nie padł by ani jeden strzał, prowokowałeś LSPD co grozi banem.
xxSZPAKUxx Napisano 11 Września 2024 Napisano 11 Września 2024 Godzinę temu, Dawid_Ceg napisał: Gdybyś nie taranował radiowozu, który tam nie stał dla "jaj" nie padł by ani jeden strzał, prowokowałeś LSPD co grozi banem. A ja sądzę ze stał tam dla ''jaj'' tak jak chwile wcześniej, dla jaj goniłeś gracza co jezdził tym terenowym pojazdem to było dla jaj , później typek do cb strzelał i zacząłeś go gonić na piechotę strzelając się z nim to był dla jaj,Ale za to jak ja wepchałem cb do stawu to juz nie było dla ''jaj'' i wszytskiemu ja jestem winny... wszelkie prowokacje i utrudnianie. Po wepchaniu cb do wody przeprosilem i napisałem ze nie chciałem
MissAnia Napisano 11 Września 2024 Napisano 11 Września 2024 @Dawid_Ceg posiadasz dłuższego klipa? Na załączonym nagraniu radiowóz był taranowany również przez gracza xkuba, na którego nie piszesz skargi. Z tej perspektywy wygląda to faktycznie jak zabawa. Na końcu również widać, że oskarżony pisze, ale przyciąłeś klipa. Poprosiłabym o akcje przed i to co napisał oskarżony, jeśli posiadasz takie nagrania. @xxSZPAKUxx jeżeli posiadasz klipy z tej sytuacji również możesz je wrzucić.
Dawid_Ceg Napisano 11 Września 2024 Autor Napisano 11 Września 2024 Godzinę temu, MissAnia napisał: @Dawid_Ceg posiadasz dłuższego klipa? Na załączonym nagraniu radiowóz był taranowany również przez gracza xkuba, na którego nie piszesz skargi. Z tej perspektywy wygląda to faktycznie jak zabawa. Na końcu również widać, że oskarżony pisze, ale przyciąłeś klipa. Poprosiłabym o akcje przed i to co napisał oskarżony, jeśli posiadasz takie nagrania. @xxSZPAKUxx jeżeli posiadasz klipy z tej sytuacji również możesz je wrzucić. jest klip cały 5min, a odnośnie gracza xkuba, był za nim prowadzony pościg, który musiałem przerwać z powodu strzelaniny na mirror, więc on nie jest brany pod uwagę.
MissAnia Napisano 11 Września 2024 Napisano 11 Września 2024 Ze względu na tajemnicę służbową otrzymałam pełnego klipa w wiadomości prywatnej od @Dawid_Ceg. Po zapoznaniu się z materiałem nie jestem w stanie podjąć werdyktu co do skargi, ze względu na chaos na Mirror, w szczególności gracza @xkuba @xxSZPAKUxx oraz @Hastu1997. Proszę kogoś z Zarządu LSPD o dokładne przedyskutowanie sytuacji z funkcjonariuszem @Dawid_Ceg oraz wypowiedzenie się tutaj co dokładnie się dzieje na klipie odnosząc się do oznaczonych graczy. Roztrzygnięcie skargi wstrzymuję do otrzymania wypowiedzi.
MissAnia Napisano 11 Września 2024 Napisano 11 Września 2024 Sprawa została wyjaśniona z @Franklin $ w wiadomościach prywatnych. Gracz @xxSZPAKUxx zostanie ukarany za Taranowanie kat B. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi