Skocz do zawartości

Skarga na xxSZPAKUxx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 10.09.2024 godzina 20:57

Nick oskarżającego: Dawid_ceg

Nick oskarżonego: xxSZPAKUxx

Powód napisania skargi: Utrudnianie rozgrywki / prowokacje LSPD

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

Informacja o skardze: image.png?ex=66e1ea67&is=66e098e7&hm=d653d9b29e763ca676b32c87bfebed3f58f740ef8dced724fd9759452d18ac78&=

• Haha 3
Napisano (edytowane)

Sam prowokowałeś po co strzelałeś do mnie? I  Od takich rzeczy jest /raport

Edytowane przez xxSZPAKUxx
  • Haha 1
Napisano
6 godzin temu, xxSZPAKUxx napisał:

Sam prowokowałeś po co strzelałeś do mnie? I  Od takich rzeczy jest /raport

Gdybyś nie taranował radiowozu, który tam nie stał dla "jaj" nie padł by ani jeden strzał, prowokowałeś LSPD co grozi banem. 

Napisano
Godzinę temu, Dawid_Ceg napisał:

Gdybyś nie taranował radiowozu, który tam nie stał dla "jaj" nie padł by ani jeden strzał, prowokowałeś LSPD co grozi banem. 

A ja sądzę ze stał tam dla ''jaj'' tak jak chwile wcześniej, dla jaj goniłeś gracza co jezdził tym terenowym pojazdem to było dla jaj , później typek do cb strzelał i zacząłeś go gonić na piechotę strzelając się z nim to był dla jaj,Ale za to jak ja  wepchałem cb do stawu to juz nie było dla ''jaj'' i wszytskiemu ja jestem winny... wszelkie prowokacje i utrudnianie. Po wepchaniu cb do wody przeprosilem i napisałem ze nie chciałem 

Napisano

@Dawid_Ceg posiadasz dłuższego klipa? Na załączonym nagraniu radiowóz był taranowany również przez gracza xkuba, na którego nie piszesz skargi. Z tej perspektywy wygląda to faktycznie jak zabawa. Na końcu również widać, że oskarżony pisze, ale przyciąłeś klipa. Poprosiłabym o akcje przed i to co napisał oskarżony, jeśli posiadasz takie nagrania. 

@xxSZPAKUxx jeżeli posiadasz klipy z tej sytuacji również możesz je wrzucić.

Napisano
Godzinę temu, MissAnia napisał:

@Dawid_Ceg posiadasz dłuższego klipa? Na załączonym nagraniu radiowóz był taranowany również przez gracza xkuba, na którego nie piszesz skargi. Z tej perspektywy wygląda to faktycznie jak zabawa. Na końcu również widać, że oskarżony pisze, ale przyciąłeś klipa. Poprosiłabym o akcje przed i to co napisał oskarżony, jeśli posiadasz takie nagrania. 

@xxSZPAKUxx jeżeli posiadasz klipy z tej sytuacji również możesz je wrzucić.

jest klip cały 5min, a odnośnie gracza xkuba, był za nim prowadzony pościg, który musiałem przerwać z powodu strzelaniny na mirror, więc on nie jest brany pod uwagę.

Napisano

Ze względu na tajemnicę służbową otrzymałam pełnego klipa w wiadomości prywatnej od @Dawid_Ceg. Po zapoznaniu się z materiałem nie jestem w stanie podjąć werdyktu co do skargi, ze względu na chaos na Mirror, w szczególności gracza @xkuba @xxSZPAKUxx oraz @Hastu1997

Proszę kogoś z Zarządu LSPD o dokładne przedyskutowanie sytuacji z funkcjonariuszem @Dawid_Ceg oraz wypowiedzenie się tutaj co dokładnie się dzieje na klipie odnosząc się do oznaczonych graczy. 

Roztrzygnięcie skargi wstrzymuję do otrzymania wypowiedzi.

Napisano

Sprawa została wyjaśniona z @Franklin $  w wiadomościach prywatnych. 

Gracz @xxSZPAKUxx zostanie ukarany za Taranowanie kat B

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 

• MissAnia zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...