_Kubi__ Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 Nick: _Kubi__ Nick osoby nakładającej kary: @Dexteryep Krótki opis sytuacji: miałem poscig i pojechałem na doki, gdy chciałem urozmaicić pościg i trochę porobić zakrętów i driftow, pewna osoba w radiowozie postanowiła mnie wepchnąć do wody. Nie zbyt mi się to spodobało bo chciałem zrobić fajny pościg a nie chamski ale niestety policja nie zbyt była chętna do pościgu i szybko chcieli go skończyć wrzuceniem mnie do wody. Ja się zdenerwowałem i zrobiłem reloga trochę niepotrzebnie ale poprostu zezloszczenie zadziałało Dowody: Brak Coś od siebie: chciałbym przeprosić za moje zachowanie jest to druga kara jaką dostałem, pierwsza była spowodowana tym że utraciłem połączenie z internetem a kara bieżącą była spowodowana złością i bezmyślnością z mojej strony, ale miałem prawo się zdenerwować bo chciałem porobić jakiś fajny pościg a policja mnie wpycha do wody. Gdy zalogowałem się ponownie pojechałem naprawić auto do mechanika bo miałem wszystko czerwone a policja nie zbyt miło zagrała bo zaczęli mnie od razu gonić zamiast dać mi się naprawić i żeby pościg trwał dalej w miłej atmosferze. Bardzo przepraszam za wyjście z serwera. 3
Dexteryep Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 (edytowane) Wyjście z serwera to nie jedyny powód za który zostałeś zbanowany. Dokładnie wiesz co napisałeś i dobrze wiesz, że mogło się to skończyć dużo dłuższą przerwą od serwera. Mam nadzieję, że potraktujesz to jako ostrzeżenie i następnym razem zastanowisz się zanim coś napiszesz, oraz wykorzystasz ten czas, aby przemyśleć swoje zachowanie. Karę odczekasz w całości. Apelacja rozpatrzona, zamykam i przenoszę do archiwum. Edytowane 25 Sierpnia 2024 przez Dexteryep 2
Rekomendowane odpowiedzi