Developer/owner Pryczi Posted August 24, 2024 Developer/owner Posted August 24, 2024 Czy wiedzieliście, że już niedługo kultowe NFS Underground 2 świętuje swoje 20 urodziny? Zapewne pamiętacie mechanikę oczyszczania nitra, jaką oferował. Co jeśli powiem Wam, że od teraz możecie zamontować ją w swoich ulubionych samochodach na serwerze? Co jeśli oprócz tego możecie w końcu wyposażyć swój pojazd w wymarzone dodatki takie jak dach czy kiepy w popielniczce? Zapraszamy do nowootwartych warsztatów NOS oraz FLExtra! NOS Do części mechanicznych u tunera dodano NOS Purge, do założenia której wymagana jest instalacja nitra. Po zamontowaniu, należy udać się do samoobsługowego warsztatu NOS, umiejscowionego w rogu garażu tuningowego. Nitro przełącza się między trybem dopalacza a oczyszczania pod altem, opcją Purge. Tryb dopalacza działa dokładnie tak, jak dotychczas. Tryb oczyszczania działa tylko, jak mamy wciśnięty przycisk N, zużywając stopniowo butlę. Dodatki Dodatki możecie modyfikować w specjalnym warsztacie samoobsługowym FLExtra w FLCentrum koło Simeona. Pamiętajcie, że jako modyfikację rozumiemy włączenie, jak i wyłączenie danego dodatku, więc przemyślcie swoje zakupy. Engine Points Oprócz tego wprowadzono testowo mechanikę wyliczania Engine Points (EP). Oznaczają one seryjną moc silnika naszego samochodu (nie wliczając tuningu) i widoczne są w ogłoszeniu sprzedaży samochodu na giełdzie oraz w handlu. To co, kiedy jakiś zlocik? 14 1 Quote
Bartoszz Posted August 24, 2024 Posted August 24, 2024 Po co te "EP" skoro serwer nie pozwala na własne configi samochodów i każdy model z x tuningiem jedzie tyle samo? Quote
Developer/owner proklin Posted August 24, 2024 Developer/owner Posted August 24, 2024 9 minut temu, Bartoszz napisał: Po co te "EP" skoro serwer nie pozwala na własne configi samochodów i każdy model z x tuningiem jedzie tyle samo? Temat będzie rozwinięty w najbliższym czasie, na ten moment pozwala wyłącznie określić różnicę między pojazdami, a nam wyłapać potencjalne błędy, zanim wprowadzimy formę docelową. 1 Quote
Fallen_MRG Posted August 24, 2024 Posted August 24, 2024 Jak dla mnie - fana bajerów i innych rzeczy tego typu - klasa i szacunek za zrobienie takiego bajeru. Jeszcze CarAudio by się przydało ale... to takie tam, kwestie dyskusyjne. Quote
Barteqtomarka Posted August 24, 2024 Posted August 24, 2024 Może i mam bana ale mam jedno małe pytanie. Po co? Bajer, który się znudzi po 2 dniach. Zamiast tego, lepiej chyba zająć się innymi projektami, nie? 1 3 Quote
Tomigiusz Posted August 25, 2024 Posted August 25, 2024 Gorszego update na tym serwerze jeszcze nie widziałem 2 2 Quote
Recommended Posts