Kawak193 Napisano 22 Sierpnia 2024 Napisano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) Nick: Kawak193 Nick osoby nakładającej kare:Beezy Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: BAN za rozdawanie majątku Dowody: brak Coś od siebie: Chciałbym złożyć oficjalną prośbę o zdjęcie blokady z mojego konta. Jestem świadomy, że moje zachowanie, polegające na rozdawaniu majątku innym graczom naruszyło zasady serwera. Chce wyrazić szczere przeprosiny za moje postępowanie. Rozumiem, że moje działania mogły zakłócić równowagę rozgrywki. Była to pierwsza i ostatnia taka akcja z mojej strony. Obiecuję, że będę przestrzegał wszystkich zasad serwera w przyszłości i podejdę do rozgrywki z większą odpowiedzialnością. Zrozumiałem konsekwencje moich działań i jestem gotowy przyjąć każdą karę aby zagrać na serwerze. Bardzo zależy mi na powrocie i chciałbym ponownie uczestniczyć w rozgrywce, przestrzegając wszystkich zasad serwera. Dziękuję za czas poświęcony na przeczytanie mojej apelacji. Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez Kawak193 1 2
Administrator Beezy Napisano 26 Sierpnia 2024 Administrator Napisano 26 Sierpnia 2024 Możemy dać Ci ostatnią szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na dwa miesiące prace społeczne***: 100k przez dwa miesiące na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
Administrator Beezy Napisano 28 Sierpnia 2024 Administrator Napisano 28 Sierpnia 2024 Ban ściągnięty, oszust nałożony.
Rekomendowane odpowiedzi