mateuszekhehe Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 21.08 godzina 20.30 Nick oskarżającego: mateuszekhehe Nick oskarżonego: Baldi1331 Powód napisania skargi: Oszustwo w handlu. Gracz najprawdopodobniej sprzedał fragmenty z zeszłego roku przez co zostałem oszukany. Dodatkowo gracz ten kilka dni temu kupił fragment 1 z zeszłego roku czyli mógł wiedzieć o oszustwie jakie popełnia, choć są to tylko moje domysły. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Informacja o skardze: Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez mateuszekhehe zły ss 2 3
Baldi1331 Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) Widzę, że jest skarga na mnie więc się wypowiem. Odniosę się pierw do odłamka kupionego od gracza Dejno. Więc kupiłem go, by sprawdzić pozostałe (2 i 3), lecz także z nim nie dało się stworzyć (nie sprzedałem go). Fragmenty 2 i 3 były kupione przeze mnie od gracza CyganK ze straganu, bez świadomości, że sprzedaje on te ze starego eventu. Przez niezmieniony opis, ciężko stwierdzić, że są z innego eventu, więc proszę o zrobienie coś z tym administrację, bo może być więcej takich akcji. A co do ciebie mateuszek, prawda oszukałem cię świadomie i mogę ci zwrócić pieniądze, jeśli się zgodzisz. Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez Baldi1331 4
mateuszekhehe Napisano 21 Sierpnia 2024 Autor Napisano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) 56 minut temu, Baldi1331 napisał: Widzę, że jest skarga na mnie więc się wypowiem. Odniosę się pierw do odłamka kupionego od gracza Dejno. Więc kupiłem go, by sprawdzić pozostałe (2 i 3), lecz także z nim nie dało się stworzyć (nie sprzedałem go). Fragmenty 2 i 3 były kupione przeze mnie od gracza CyganK ze straganu, bez świadomości, że sprzedaje on te ze starego eventu. Przez niezmieniony opis, ciężko stwierdzić, że są z innego eventu, więc proszę o zrobienie coś z tym administrację, bo może być więcej takich akcji. A co do ciebie mateuszek, prawda oszukałem cię świadomie i mogę ci zwrócić pieniądze, jeśli się zgodzisz. Jeżeli wiedziałeś że kupiłeś "niewłaściwe" fragmenty, bo w zasadzie nikt teraz nie wie które są które to nie rozumiem dlaczego nie zgłosiłeś tego faktu od razu do innego gracza. Pieniądze mogę przyjąć z powrotem lecz proszę administrację o wyjaśnienie które fragmenty są z którego eventu w miarę możliwości. Takich zamieszań będzie coraz więcej skoro gracze świadomie wprowadzają do obiegu "nieprawidłowe" fragmenty. Osobiście myślę że graczowi o takiej randze nie przystoi oszukiwać graczy lecz to zostawię do oceny zarządu. Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez mateuszekhehe 2 1 2
mateuszekhehe Napisano 22 Sierpnia 2024 Autor Napisano 22 Sierpnia 2024 19 godzin temu, Baldi1331 napisał: Widzę, że jest skarga na mnie więc się wypowiem. Odniosę się pierw do odłamka kupionego od gracza Dejno. Więc kupiłem go, by sprawdzić pozostałe (2 i 3), lecz także z nim nie dało się stworzyć (nie sprzedałem go). Fragmenty 2 i 3 były kupione przeze mnie od gracza CyganK ze straganu, bez świadomości, że sprzedaje on te ze starego eventu. Przez niezmieniony opis, ciężko stwierdzić, że są z innego eventu, więc proszę o zrobienie coś z tym administrację, bo może być więcej takich akcji. A co do ciebie mateuszek, prawda oszukałem cię świadomie i mogę ci zwrócić pieniądze, jeśli się zgodzisz. Sprawa została rozwiązana, proszę o przeniesienie skargi do archiwum.
Junior Administrator Stasiowee Napisano 22 Sierpnia 2024 Junior Administrator Napisano 22 Sierpnia 2024 44 minuty temu, mateuszekhehe napisał: Sprawa została rozwiązana, proszę o przeniesienie skargi do archiwum. Cieszę się, że udało Wam się dogadać. Przenoszę skargę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi