Skocz do zawartości

Skarga na Baldi1331

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 21.08 godzina 20.30

Nick oskarżającego: mateuszekhehe

Nick oskarżonego: Baldi1331

Powód napisania skargi: Oszustwo w handlu. Gracz najprawdopodobniej sprzedał fragmenty z zeszłego roku przez co zostałem oszukany. Dodatkowo gracz ten kilka dni temu kupił fragment 1 z zeszłego roku czyli mógł wiedzieć o oszustwie jakie popełnia, choć są to tylko moje domysły.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 
image.thumb.png.d00e548778ea46283753869b9299e190.pngimage.png.9697aacba0dc4476a959617c2d413785.png

image.png.e04ec12ac6f34b08874d232b366e999d.png

Informacja o skardze: image.png.a47cd7317ec969d6c1983a5bcc3c2d72.png

Edytowane przez mateuszekhehe
zły ss
  • Haha 2
  • Jestem za 3
Napisano (edytowane)

Widzę, że jest skarga na mnie więc się wypowiem. Odniosę się pierw do odłamka kupionego od gracza Dejno. Więc kupiłem go, by sprawdzić pozostałe (2 i 3), lecz także z nim nie dało się stworzyć (nie sprzedałem go). Fragmenty 2 i 3 były kupione przeze mnie od gracza CyganK ze straganu, bez świadomości, że sprzedaje on te ze starego eventu. Przez niezmieniony opis, ciężko stwierdzić, że są z innego eventu, więc proszę o zrobienie coś z tym administrację, bo może być więcej takich akcji. A co do ciebie mateuszek, prawda oszukałem cię świadomie i mogę ci zwrócić pieniądze, jeśli się zgodzisz.

Edytowane przez Baldi1331
  • Haha 4
Napisano (edytowane)
56 minut temu, Baldi1331 napisał:

Widzę, że jest skarga na mnie więc się wypowiem. Odniosę się pierw do odłamka kupionego od gracza Dejno. Więc kupiłem go, by sprawdzić pozostałe (2 i 3), lecz także z nim nie dało się stworzyć (nie sprzedałem go). Fragmenty 2 i 3 były kupione przeze mnie od gracza CyganK ze straganu, bez świadomości, że sprzedaje on te ze starego eventu. Przez niezmieniony opis, ciężko stwierdzić, że są z innego eventu, więc proszę o zrobienie coś z tym administrację, bo może być więcej takich akcji. A co do ciebie mateuszek, prawda oszukałem cię świadomie i mogę ci zwrócić pieniądze, jeśli się zgodzisz.

Jeżeli wiedziałeś że kupiłeś "niewłaściwe" fragmenty, bo w zasadzie nikt teraz nie wie które są które to nie rozumiem dlaczego nie zgłosiłeś tego faktu od razu do innego gracza.

Pieniądze mogę przyjąć z powrotem lecz proszę administrację o wyjaśnienie które fragmenty są z którego eventu w miarę możliwości. Takich zamieszań będzie coraz więcej skoro gracze świadomie wprowadzają do obiegu "nieprawidłowe" fragmenty. Osobiście myślę że graczowi o takiej randze nie przystoi oszukiwać graczy lecz to zostawię do oceny zarządu.

Edytowane przez mateuszekhehe
  • Like 2
  • Haha 1
  • Jestem za 2
Napisano
19 godzin temu, Baldi1331 napisał:

Sprawa została rozwiązana, proszę o przeniesienie skargi do archiwum.

• Junior Administrator
Napisano
44 minuty temu, mateuszekhehe napisał:

Sprawa została rozwiązana, proszę o przeniesienie skargi do archiwum.

Cieszę się, że udało Wam się dogadać. Przenoszę skargę do archiwum. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...