Skocz do zawartości

EW1223 ukarany przez Payro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  EW1223

Nick osoby nakładającej kare: Payro

Powód nałożenia kary: Skracanie po torach

Krótki opis sytuacji: Skróciłem po szynach po których zawsze każdy skracał od miesięcy.

Dowody: -

Coś od siebie:  Nie chodzi o to że dostałem to prawko i będę musiał poświęcić 20 minut na zrobienie go, tylko o to że nie traktowałeś wszystkich na równi, potem nagle zacząłeś dawać ostrzeżenia. Primo stałeś tam na niewitce i wyłapywałeś ludzi za skracanie po torach, gdzie ja bym to nazwał bardziej szynami, nie mogłeś czegoś tym zastawić? Skracanie nikomu nie przeszkadzało bo przed pojawieniem się tam szeryfa, każdy jadący w strone centrum przejeżdżał i będzie przejeżdżał po twojej służbie bo tak jest wygodnie - nikomu nie zaszkodziłem, zostałem ukarany. Dlaczego nie dałeś mi ostrzeżenia? Twoim argumentem było mogliśmy zobaczyć wcześniejsze kary, a skąd mieliśmy wiedzieć o które szyny ci chodzi, mógłbyś nie stać na niewitce to przynajmniej ludzie widzieliby o które szyny ci chodzi, i jeszcze jedno... dlaczego potem cie wzieło na dawanie ostrzeżenia gdy ja od razu straciłem prawko? Przerwa od prawek? 

Proszę cie o zargumentowanie swojej odpowiedzi do każdego pytania

Edytowane przez EW1223
  • Like 1
Napisano

Kara dobiegła końca.
Regulamin jest tak skonstruowany, że mogę egzekwować kary takie jakie uważam za odpowiednie, do popełnionego przewinienia.
Prawka zostały zabierane tylko dlatego, że przez Happy Hour nie zwracaliście uwagi ani którą stroną drogi jeździcie, ani po czym jeździcie, ani tym bardziej na kary jakie egzekwowałem w ilościach hurtowych (początkowo na warny, potem na prawka). Owszem mogę dawać ostrzeżenia, ale również mogę z miejsca zabierać prawo jazdy jeśli uznam to za stosowne.

Zamykam i odrzucam, z powodu przedawnienia.

• Payro zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...