Skocz do zawartości

Skarga na Conversiak, reezen, Domelek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 25.07.2024 - 02:00 - 02:30

Nick oskarżającego: XxMoNsT3RxX

Nick oskarżonego: Conversiak, reezen, Domelek

Powód napisania skargi: Celowe utrudnianie rozgrywki - Zwróciłem tej trójce uwagę aby przestawili Jugulara bo stał na faggio i nie mogłem się do niego dostać, na co w odpowiedzi od całej trójki usłyszałem że nie mają prawa jazdy. Dopiero po informacji o skardze przestawili pojazd. Nie jestem pewny kto był ostatnim kierowcą Jugulara, dlatego dałem całą trójkę w skardze. ID pojazdu to 53395

Dowody w postaci logów lub screenshotów: 

image.thumb.jpeg.fdf9a45042582749b0061161c3e6dda3.jpeg

20240725023002_1.jpg

• Like 1
  • Haha 2
Napisano

Witam bardzo serdecznie, drogi graczu.

Tak jak napisałem w gierce, również informuję tutaj - nie mam prawa jazdy, co administracja pewnie może sprawdzić. Nic więcej nie mam do dodania, pozdrawiam.

• Like 2
Napisano
7 minut temu, reezen napisał:

Witam bardzo serdecznie, drogi graczu.

Tak jak napisałem w gierce, również informuję tutaj - nie mam prawa jazdy, co administracja pewnie może sprawdzić. Nic więcej nie mam do dodania, pozdrawiam.

Możliwe że tak jest, jeżeli tak jest to przepraszam bardzo za oskarżenie. Tak jak napisałem nie mam pewności kto zaparkował tak Jugulara więc dałem waszą trójkę. 

Napisano

Szanowny graczu @XxMoNsT3RxX

chciałbym zwrócić uwagę, że nie mam żadnego związku z pojazdem, o którym mowa, ponieważ nie jest on własnością moją ani mojej organizacji. Nie byłem również ostatnim użytkownikiem tego samochodu, dlatego nie rozumiem, dlaczego jestem w to zaangażowany. Jedyną rzeczą do której mogę się przyznać jest fakt, że strzelałem do Ciebie i to wyłącznie w celach rozrywkowych. Co więcej, ponieważ miałeś wyłączoną opcję DM, nie było możliwe wyrządzenie jakiejkolwiek szkody na twojej osobie. Ponadto, z Twojej strony również padały strzały, co sugerowało, że nie miałeś nic przeciwko temu aby wymienić razem kilka strzałów ;) 

Nigdy nie twierdziłem, że nie posiadam prawa jazdy, i nie rozumiem, skąd taka informacja. Jest to poprostu pomówienie i kłamstwo z twojej strony!  Wielokronie wyraźnie zaznaczałem, że pojazd nie należy ani do mnie, ani do mojej organizacji, i nie byłem jego ostatnim użytkownikiem, dlatego nie mogłem nic w tej sytuacji zrobić. Moim pojazdem był biały neon, którym odjechałem krótko po incydencie.

Podsumowując, nie wyrządziłem Ci żadnej szkody, nie blokowałem Ciebie w żaden sposób, a po krótkiej wymianie strzałów odstąpiłem od dalszej interakcji.

Pozdrawiam, Conversiak. 

• Like 2
Napisano
7 minut temu, Conversiak napisał:

Szanowny graczu @XxMoNsT3RxX

chciałbym zwrócić uwagę, że nie mam żadnego związku z pojazdem, o którym mowa, ponieważ nie jest on własnością moją ani mojej organizacji. Nie byłem również ostatnim użytkownikiem tego samochodu, dlatego nie rozumiem, dlaczego jestem w to zaangażowany. Jedyną rzeczą do której mogę się przyznać jest fakt, że strzelałem do Ciebie i to wyłącznie w celach rozrywkowych. Co więcej, ponieważ miałeś wyłączoną opcję DM, nie było możliwe wyrządzenie jakiejkolwiek szkody na twojej osobie. Ponadto, z Twojej strony również padały strzały, co sugerowało, że nie miałeś nic przeciwko temu aby wymienić razem kilka strzałów ;) 

Nigdy nie twierdziłem, że nie posiadam prawa jazdy, i nie rozumiem, skąd taka informacja. Jest to poprostu pomówienie i kłamstwo z twojej strony!  Wielokronie wyraźnie zaznaczałem, że pojazd nie należy ani do mnie, ani do mojej organizacji, i nie byłem jego ostatnim użytkownikiem, dlatego nie mogłem nic w tej sytuacji zrobić. Moim pojazdem był biały neon, którym odjechałem krótko po incydencie.

Podsumowując, nie wyrządziłem Ci żadnej szkody, nie blokowałem Ciebie w żaden sposób, a po krótkiej wymianie strzałów odstąpiłem od dalszej interakcji.

Pozdrawiam, Conversiak. 

Szanowny panie Conversiak,

Co do strzelaniny nie mam żadnych zarzutów, jest to mechanika dostępna w grze i ją wykorzystaliście. Nie spodobało mi się to i odpowiedziałem "ogniem" ale co do tego nie mam żadnego problemu. Problem mam do tego że mimo próśb, nikt z was nie przestawił Jugulara. Ja nie jestem w stanie sprawdzić kto ma do niego dostęp ani kto był ostatnim kierowcą bo właściciel pojazdu mógł ci udostępnić klucze. Dlatego zaznaczyłem waszą trójkę w skardze.
Dalsze rozpatrzenie skargi zostawiam administracji.

Pozdrawiam, 
XxMoNsT3RxX

Napisano

Nie mam nic wspólnego z tym pojazdem, ani nie byłem jego ostatnim kierowcą. Nie mam sobie nic do zarzucenia - co zresztą bardzo łatwo będzie sprawdzić w logach. Nie mam nic więcej do dodania, ponieważ temat wyczerpałem. 

Pozdrawiam, Conversiak.

• Like 1
Napisano

Witam, właścicielem Jugulara jestem ja, lecz faggio zostało wepchnięte pod Jugulara przez Ciebie pojazdem w którym siedzisz na screenshocie który przedstawiłeś. Faggio było do wzięcia, lecz postanowiłeś wjeżdżać swoim autem w moje auto które miało zaciągnięty ręczny i spowodowałeś tym, że zbugowałeś sobie faggio pod moim samochodem, co najważniejsze, pojazd został zabrany z tego Faggio i leżało one na ziemi do podniesienia więc nie rozumiem tej skargi. Poza tym, skoro już piszesz skargę, za takie coś, to warto się przyznać do Twojego odwalania z kolegami z oraganizacji "EX" w postaci bugowania pojazdów i wskakiwania nimi na dach LSPD. Nie mam sobie w tym przypadku nic do zarzucenia, jedyne co robiliśmy to wykorzystywaliśmy mechanikę gry i Twoje włączone DM mode i do was strzelaliśmy, pozdrawiam.

• Like 2
Napisano

Po sprawdzeniu logów auta potwierdzam, że właścicielem Jugulara jak i kierowcą z czasu zajścia sytuacji jest @Domelek. Z racji, że @XxMoNsT3RxX prosił Cię o przestawienie auta kilkukrotnie zostaniesz ukarany za Utrudnianie gry. 

Gracz @Domelek zostanie ukarany za Utrudnianie gry. 

Skargę zamykam i przenoszę do archiwum. 

• Thanks 1
  • Haha 1
  • MissAnia zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...