Skocz do zawartości

Camel1970 ukarany przez Guziol542

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Camel1970

Nick osoby nakładającej kare: Guziol542

Powód nałożenia kary: image.png?ex=66981490&is=6696c310&hm=4bd

Krótki opis sytuacji: Guziol teleportuje sie do mnie ponieważ ktoś zgłosił, że mam wulgarną rejestracje więc zapytałem czy to jest niezgodne z regulaminem po czym odpowiedzial mi, że tak. Zapytałem gdzie w regulaminie jest zapisek o zakazie wulgarnych napisów na rejestracji i dodałem, że jeśli mi to wskaże to pojade i zmienie bez marudzenia. Po około 15 minutach teleportuje sie do mnie i daje mi bana.

Dowody: Wszystko opisałem wyżej

Coś od siebie: Nawet jeśli apelacja nie zostanie rozpatrzona pozytywnie to mam nadzieje, że następnym razem Moderator Guziol będzie wstanie wskazać mi punkt w regulaminie, który mi tego zakazuje ponieważ przyszedł i odpowiadał omijająco na moje pytanie wiedząc, że nie ma żadnego zapisku o napisach na rejestracji w regulaminie. Pozdrawiam.

Napisano

Witam.

Wulgarne rejestracje zawsze były przez nas piętnowane, lecz zawsze osoby po ostrzeżeniu zmieniały takie rejestracje.
To, że czegoś nie ma napisanego wprost w regulaminie, nie oznacza, że nie jest zabronione oraz, że nie mogę wyciągnąć z tego konsekwencji. Tym bardziej, że byłeś przeze mnie dwa razy ostrzeżony. 

• Administracja zastrzega sobie możliwość karania z powodów nie wymienionych w powyższym regulaminie.

Karę odczekasz do końca, a brak zmiany rejestracji po tym banie skutkował będzie kolejnym.

• Guziol542 zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...