Camel1970 Napisano 16 Lipca 2024 Napisano 16 Lipca 2024 Nick: Camel1970 Nick osoby nakładającej kare: Guziol542 Powód nałożenia kary: Krótki opis sytuacji: Guziol teleportuje sie do mnie ponieważ ktoś zgłosił, że mam wulgarną rejestracje więc zapytałem czy to jest niezgodne z regulaminem po czym odpowiedzial mi, że tak. Zapytałem gdzie w regulaminie jest zapisek o zakazie wulgarnych napisów na rejestracji i dodałem, że jeśli mi to wskaże to pojade i zmienie bez marudzenia. Po około 15 minutach teleportuje sie do mnie i daje mi bana. Dowody: Wszystko opisałem wyżej Coś od siebie: Nawet jeśli apelacja nie zostanie rozpatrzona pozytywnie to mam nadzieje, że następnym razem Moderator Guziol będzie wstanie wskazać mi punkt w regulaminie, który mi tego zakazuje ponieważ przyszedł i odpowiadał omijająco na moje pytanie wiedząc, że nie ma żadnego zapisku o napisach na rejestracji w regulaminie. Pozdrawiam.
Guziol542 Napisano 16 Lipca 2024 Napisano 16 Lipca 2024 Witam. Wulgarne rejestracje zawsze były przez nas piętnowane, lecz zawsze osoby po ostrzeżeniu zmieniały takie rejestracje. To, że czegoś nie ma napisanego wprost w regulaminie, nie oznacza, że nie jest zabronione oraz, że nie mogę wyciągnąć z tego konsekwencji. Tym bardziej, że byłeś przeze mnie dwa razy ostrzeżony. Administracja zastrzega sobie możliwość karania z powodów nie wymienionych w powyższym regulaminie. Karę odczekasz do końca, a brak zmiany rejestracji po tym banie skutkował będzie kolejnym.
Rekomendowane odpowiedzi