Skocz do zawartości

_KINIMOD_ ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: _KINIMOD_

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary:  multikonta

Krótki opis sytuacji: Moj kuzyn miał 15 multikont przez co dostałem bana, a bana dostałem dlatego ,że zalogowałem sie pare razy na jego w kontach bo mnie poprosił. Na jednym wszedłem na dosłownie 2-3 min, a na drugim zrobiłem mu 6 sprowadzan. Bana dostałem na 2 lata

Dowody: Nie wiem co tu dac.

Coś od siebie:  Chciałbym ub na tym serwie bo ogolem spoko sie gra na tym serwie i nigdy juz sie nie zaloguje na kogos konto nawet jak mnie poprosi. Zrobiłem bład i przez to dostałem bana.

Edytowane przez _KINIMOD_
  • Like 1
Napisano

dajcie chłopakowi jeszcze jedną szanse :D❤️ 

• Thanks 1
  • Developer/owner
Napisano

Najpierw piszesz coś takiego

a potem nagle zmieniasz podejście i oczekujesz zdjęcia kary?
Coś tu się nie zgadza

• Like 1
Napisano

Bardzo przepraszam, byłem wczoraj pod wpływem emocji 

• Like 1
Napisano

Obiecuję że się już więcej to nie powtórzy.

• Like 1
  • Developer/owner
Napisano

@_KINIMOD_ 

możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

Napisano

Dziekuje za danie mi jeszcze jednej szansy, wybieram opcje z pracami społecznymi. 

• Developer/owner
Napisano

Ban został zdjęty, a prace społeczne nałożone. Od teraz masz miesiąc na ich odpracowanie.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...