_KINIMOD_ Napisano 1 Czerwca 2019 Napisano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: _KINIMOD_ Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: multikonta Krótki opis sytuacji: Moj kuzyn miał 15 multikont przez co dostałem bana, a bana dostałem dlatego ,że zalogowałem sie pare razy na jego w kontach bo mnie poprosił. Na jednym wszedłem na dosłownie 2-3 min, a na drugim zrobiłem mu 6 sprowadzan. Bana dostałem na 2 lata Dowody: Nie wiem co tu dac. Coś od siebie: Chciałbym ub na tym serwie bo ogolem spoko sie gra na tym serwie i nigdy juz sie nie zaloguje na kogos konto nawet jak mnie poprosi. Zrobiłem bład i przez to dostałem bana. Edytowane 1 Czerwca 2019 przez _KINIMOD_ 1
Developer/owner proklin Napisano 1 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 1 Czerwca 2019 Najpierw piszesz coś takiego a potem nagle zmieniasz podejście i oczekujesz zdjęcia kary? Coś tu się nie zgadza 1
_KINIMOD_ Napisano 1 Czerwca 2019 Autor Napisano 1 Czerwca 2019 Bardzo przepraszam, byłem wczoraj pod wpływem emocji 1
_KINIMOD_ Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Napisano 2 Czerwca 2019 Obiecuję że się już więcej to nie powtórzy. 1
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 @_KINIMOD_ możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy. ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.
_KINIMOD_ Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Napisano 13 Czerwca 2019 Dziekuje za danie mi jeszcze jednej szansy, wybieram opcje z pracami społecznymi.
Developer/owner proklin Napisano 13 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 13 Czerwca 2019 Ban został zdjęty, a prace społeczne nałożone. Od teraz masz miesiąc na ich odpracowanie.
Rekomendowane odpowiedzi