Skocz do zawartości

lukisso ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: lukisso

Nick osoby nakładającej kare: Beezy

Powód nałożenia kary: Włamania na konta, kradzież majątku, multikonto

Krótki opis sytuacji: Wczoraj po powrocie z pracy przy próbie wejścia na serwer dostałem małą niespodziankę, mianowicie chodzi o informacje iż moje konto jest zbanowane z wyżej wymienionego powodu dosyć mnie to zaskoczyło i chciałbym prosić o jakiekolwiek wyjaśnienie danej sytuacji.

Dowody: Ciężko dać tu jakiekolwiek dowody niewinności ponieważ nic z tych rzeczy nie zrobiłem.

Coś od siebie: Jak już wyżej wspomniałem nie zrobiłem żadnej z wymienionych w powodzie bana czynności. Po pierwsze nie posiadam jakichkolwiek umiejętności, które pozwoliły by mi na włamanie się na kogoś konto jeśli sam by mi nie podał danych do logowania. Po drugie nie posiadam żadnego dodatkowego konta na tym serwerze oprócz tego na którym ciągle grałem. Po trzecie nie ukradłem nikomu majątku wystarczy spojrzeć na to co posiada moja postać, porównać to z czasem gry i w sumie nie wyjdzie zbyt wielkie zaskoczenie, bo to co posiadam nie jest jakoś bardzo dużo warte i na wszystko zapracowałem sobie sam swoim czasem gry oraz przy pomocy znajomych z którymi graliśmy tu ładnych kilka lat z dłuższymi i krótszymi przerwami. Dodam jeszcze tylko na koniec, dla mnie troszkę szkoda by było stracić za coś czego nie zrobiłem swój czas który poświęciłem na grę tutaj a jest to dobrych kilkaset godzin.

• Administrator
Napisano

Nie zostałeś przeze mnie zbanowany, tylko Twój dostawca internetu przypisał Ci zbanowane u nas IP.  Postaraj się je zmienić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...