Developer/owner Proklin Posted April 23, 2017 Developer/owner Share Posted April 23, 2017 Wiecie, że wielbłądy, jako nieliczne wśród ssaków, posiadają erytrocyty o owalnym kształcie? /ps. Przepraszamy za spóźnienie, w ramach rekompensaty macie coś prostego i zawierającego więcej ciekawostek niż zwykle. Jest więcej niż jednak poprawna odpowiedź 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiu Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Praca laweciarza, taksówkarza. Samochody po kupieniu muszą zostać przewiezione na lawecie do klienta?(jeżeli to nie to to możecie to potraktować jako propozycję). @EDIT: Auta po wypadku są odwożone przez lawetę(auto po lewej)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhiteWolf Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Podobnie jak wyżej. Może chodzi o pracę/usługę pomocy drogowej. Po lewej stronie widać zielone auto z otwartą maską (po wypadku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
panTadzio Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 A może kradzieże luksusowych aut? Na lawecie modele za grube dolary, ślady opon na asfalcie znaczy, że spieszno gdzieś panu kierowcy, z tyłu rozbite fantazyjnie zielonkawe coupe (albo to mój monitor tak wyświetla) w głębi jeszcze ten charakterystyczny biały sedan w kształcie krążownika szeryfa tylko ta "woda wodnista" mi nie pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naturalny Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Może to będzie coś w stylu dailymission że pojawi się na mapie taka ciężarówka i kto pierwszy do niej pojedzie i kto pierwszy ją przechwyci do jakiegoś celu ten zdobędzie grube dolarsy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vecas Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 FABRYKA AUT Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBuldog Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 A może kradzieże luksusowych aut? Na lawecie modele za grube dolary, ślady opon na asfalcie znaczy, że spieszno gdzieś panu kierowcy, z tyłu rozbite fantazyjnie zielonkawe coupe (albo to mój monitor tak wyświetla) w głębi jeszcze ten charakterystyczny biały sedan w kształcie krążownika szeryfa tylko ta "woda wodnista" mi nie pasuje W dodatku śmiga pod prąd tą ciężarówką.... coś w tym może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yankes190 Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 mozliwosc jazdy taxówką? W oddali chyba ją widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naturalny Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Możliwość wezwania lawety która odholuje twój pojazd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor736 Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 A moze to moja propozycja z przed paru dni o uniemożliwieniu jazdy po poważnej stłuczce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted April 24, 2017 Author Developer/owner Share Posted April 24, 2017 mozliwosc jazdy taxówką? W oddali chyba ją widać. Możliwość wezwania lawety która odholuje twój pojazd? A moze to moja propozycja z przed paru dni o uniemożliwieniu jazdy po poważnej stłuczce? tyle jest poprawnych odpowiedzi tym razem a wszystko to połączcie sobie w jedno Już wkrótce kolejna zagadka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts