Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Zagadka #7

Proklin
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

Wiecie, że wielbłądy, jako nieliczne wśród ssaków, posiadają erytrocyty o owalnym kształcie?

wodnistawoda.jpg

/ps. Przepraszamy za spóźnienie, w ramach rekompensaty macie coś prostego i zawierającego więcej ciekawostek niż zwykle.

Jest więcej niż jednak poprawna odpowiedź :)

• Like 1

Praca laweciarza, taksówkarza.

Samochody po kupieniu muszą zostać przewiezione na lawecie do klienta?(jeżeli to nie to to możecie to potraktować jako propozycję).

@EDIT: Auta po wypadku są odwożone przez lawetę(auto po lewej)?

Podobnie jak wyżej. Może chodzi o pracę/usługę pomocy drogowej. Po lewej stronie widać zielone auto z otwartą maską (po wypadku).

A może kradzieże luksusowych aut? Na lawecie modele za grube dolary, ślady opon na asfalcie znaczy, że spieszno gdzieś panu kierowcy, z tyłu rozbite fantazyjnie zielonkawe coupe (albo to mój monitor tak wyświetla) w głębi jeszcze ten charakterystyczny biały sedan w kształcie krążownika szeryfa tylko ta "woda wodnista" mi nie pasuje

Może to będzie coś w stylu dailymission że pojawi się na mapie taka ciężarówka i kto pierwszy do niej pojedzie i kto pierwszy ją przechwyci do jakiegoś celu ten zdobędzie grube dolarsy?

A może kradzieże luksusowych aut? Na lawecie modele za grube dolary, ślady opon na asfalcie znaczy, że spieszno gdzieś panu kierowcy, z tyłu rozbite fantazyjnie zielonkawe coupe (albo to mój monitor tak wyświetla) w głębi jeszcze ten charakterystyczny biały sedan w kształcie krążownika szeryfa tylko ta "woda wodnista" mi nie pasuje

W dodatku śmiga pod prąd tą ciężarówką.... coś w tym może być.

• Developer/owner

mozliwosc jazdy taxówką? W oddali chyba ją widać.

Możliwość wezwania lawety która odholuje twój pojazd?

A moze to moja propozycja z przed paru dni o uniemożliwieniu jazdy po poważnej stłuczce? :D

tyle jest poprawnych odpowiedzi tym razem a wszystko to połączcie sobie w jedno :) 

Już wkrótce kolejna zagadka

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...