Jump to content

Problem z RageMP - Nieskończone finishing handshake

Recommended Posts

Posted

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z RageMp dotyczący włączania gry. Często gdy uruchamiam ragemp i serwer się ładuje gdy dochodzi moment gdzie wyskakuje finishing handshake trwa on "w nieskończoność". Server fivelife nie chce się załadować i musze wiele razy restartować rage, aby za którymś razem (przeważnie 10 lub więcej) server sie uruchomił. Proszę o pomoc :)

Posted
6 minut temu, HollinPL75 napisał:

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z RageMp dotyczący włączania gry. Często gdy uruchamiam ragemp i serwer się ładuje gdy dochodzi moment gdzie wyskakuje finishing handshake trwa on "w nieskończoność". Server fivelife nie chce się załadować i musze wiele razy restartować rage, aby za którymś razem (przeważnie 10 lub więcej) server sie uruchomił. Proszę o pomoc :)

Witam

Mi pomaga gdy odpalam speed test lub film w rozdzielczości 8k 

Spróbuj i daj znać

Posted
8 godzin temu, MissAnia napisał:

@HollinPL75 Hej, tutaj masz opisane krok po kroku co zrobić w programie Clumsy 0.2:

https://discord.com/channels/285131825150427137/1216062761251901641

Daj znać czy pomogło!

Hej, gdy próbuję wejść w podany link nic się nie ładuję i to mam na ekranie, czy można prosić o instrukcje skopiowaną z tamtego discord servera i wklejoną w odpowiedź? Z góry dzięki wielkie! image.thumb.png.15c4be1c8f8d85a1f5225d8ce48a60f5.png

• Queen locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...