Maksi0 Napisano 27 Czerwca 2024 Napisano 27 Czerwca 2024 Nick: Maksi0 Nick osoby nakładającej kare: Dexteryep Powód nałożenia kary: wyjscie z gry podczas poscigu Krótki opis sytuacji: Witam, z tej strony Maksymilian... chcialbym przedstawić cała sytuacje zaczynając od tego że podjechałem do radiowozu i zapytalem co moge zrobić jeśli mam 42/40 punktow karnych. No i sie dowiedziałem co i jak, ale przez to że troche mi sie nudziło postanowiłem sprowokować pościg. No i wszystko fajnie, śmiga sobie jak należy, pościg trwał około 15 minut, po tym czasie jak uciekłem jednostke LSPD zauwyżel że na mapie jakoś dziwnie migająca kropka skręca tam gdzie jestem ja, no i troche mnie to zdenerwowało bo po mimo tego że nie mieli żadnej wizji gdzie ja jestem to patrzeli na mape żeby jednak tą wizje dostać. I robili tak przez następne 40 minut, nie mogli mnie złapać przez ten czas gdyż ciągle im uciekałem ale jednak nie mogłem im uciec do końca bo albo patrzeli na mape albo campili pod mechanikiem na mirror. Bo przecież gdzie mogłem sie naprawić jeśli nie tam. I wkońcu sie wkurzyłem i postanowiłem kliknąć ALT + F4. Dowody: - Coś od siebie: Wiem że brak honoru policjantów i to że patrzeli na mape mnie usprawiedliwia lecz no jestem nowym graczem bo gram niecałe 2 dni wiec myślałem że te LSPD ma jakieś zasady wewnętrze i mają zablokowaną mape no ale jednak sie myliłem. Jak najbardziej moją odsiadke odsiedze. Przepraszam bardzo za moje zachowanie, gwarantuje poprawe.\ (Moim zdaniem powinien zostać dodany skryp który podczas duty LSPD blokuje pozycje graczy na mapie) 2
Administrator Beezy Napisano 28 Czerwca 2024 Administrator Napisano 28 Czerwca 2024 Karę odczekasz do końca.
Rekomendowane odpowiedzi