Skocz do zawartości

Skarga Na Kopi_Borcew, BoryS2448,LukaszLPG,NicolasGarcia, MrGazik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:31.05.2019

Nick oskarżającego:Rambuś

Nick oskarżonego:Kopi_Borcew, BoryS2448,LukaszLPG,NicolasGarcia, MrGazik

Powód napisania skargi:Obrażają mnie nie pierwszy raz

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Napisano

Ja tylko wypowiedziałem się o randze i o czapce osła jaka została dodana przez R* na online, nic złego nie powiedziałem, nie wiem czemu zostałem wymieniony w skardze.

• Like 1
  • Haha 2
Napisano

Co do obrażania odnośnie moich wypowiedzi wypowiadać się nie będę, pozostawię to do oceny osoby sprawdzającej skargę. 

Ale, nagrywać dowód bez swoich wypowiedzi, których nie ma na nagraniu według mnie nie jest ok. Równie dobrze swoimi wypowiedziami, których na nagraniu nie ma mogłeś prowokować i ty. :) 

Napisano

ale to wy zaczeliście a możesz zobaczyć czy coś gadam bo widać podświetlenie

Napisano

Jak dla mnie jest to złośliwe zachowanie w stronę gracza, który nabył karę oszusta, również każdy z nas mógłby tę rangę mieć, gdyby coś wywinął.

Szanujmy się, nikt z nas nie chce siedzieć w skórze osoby z rangą oszust, takie wyzywanie napotkałem już u nie jednej osoby, wiele osób otrzymało już mute.

Ja to mogę tylko nazwać nękaniem, co do stwierdzenia, że rambuś coś zaczął, potrzeba dowodów, a nie samo słowo mimo tego możemy napisać raporta w grze a my się tym zajmiemy gdy przyłapiemy gracza na gorącym uczynku, lecz jeszcze nie widziałem, aby ktoś z rangą oszust jako pierwszy rozpoczynał prowokacje.

Nie możecie się zachować kulturalniej wzajemnie do siebie? Nie potraficie żyć bez kłótni? Sprawia to przyjemność?

Napisano

jak widzisz obraza gracza Borys i taran

Napisano (edytowane)

W zadnym wypadku to nie jest nękanie, rockstar robił tak samo dawał czapki osła, trolował oszustów, wysadzał w powietrze, blokował rożne opcje rozgrywki tak aby oszuści nie wiedzieli, mógł nie oszukiwać niewinnych ososb sam sobie na to zasłużył moim zdaniem, bronienie takich osób mija się z celem, nie zapominajmy co zrobił i ze sam zapracował na tą range.

PS. wiem ze to nie online, ale chodzi mi oto ze takie są konsekwencje rangi oszust, i nie da się tego uniknąć zawsze gracze będą się śmiali z oszusta. (spójrzmy prawdzie w oczy oni niszczyli rozgrywkę a w nagrodę otrzymują range oszusta.)

Edytowane przez NicolasGarcia
  • Like 1
Napisano

Nicola +1 , tak samo myśle

Napisano

+1 Juz widze to ze to nie online tylko FiveLife

Napisano

Ja mam pomysł @Rambuś wyłącz Voice i nie będzie więcej problemów, nikt nic głupiego nie powie, pisząc na innych skargę, gdy realnie też zaczepiałeś graczy, to trochę bym powiedział średnia sprawa.
A że inni zaczepiają, trzeba być mądrzejszym od nich i nie dać się sprowokować wtedy nie byłoby więcej takich sytuacji, bo aktualnie mamy 2 nagrania na yt które wskazują na nieodpowiednie zachowanie z obu stron.

Napisano
Cytat

Ja mam pomysł @Rambuś wyłącz Voice i nie będzie więcej problemów, nikt nic głupiego nie powie, pisząc na innych skargę, gdy realnie też zaczepiałeś graczy, to trochę bym powiedział średnia sprawa.
A że inni zaczepiają, trzeba być mądrzejszym od nich i nie dać się sprowokować wtedy nie byłoby więcej takich sytuacji, bo aktualnie mamy 2 nagrania na yt które wskazują na nieodpowiednie zachowanie z obu stron.

@DragonuS ale to oni zaczeli mam świadków i spytaj się wirlusa że były skargi na borysa i lukasza

Napisano (edytowane)
10 minut temu, Rambuś napisał:

@DragonuS ale to oni zaczeli mam świadków i spytaj się wirlusa że były skargi na borysa i lukasza

Rozumie mieć świadków, chociaż ja świadków nie uznaje jako dowód, powód znajomi itd. lecz jak ktoś zaczął, to nie zmienia faktu, że też możemy wyzywać.

Tym tokiem myślenia, gdyby na mnie ktoś powiedział idiota, to musiałbym go zwyzywać, a tak nie robię, bo się nie zniżam do tego poziomu.

Nie bierz tego jako urazę, lecz jeśli gracze widzą, że ty na to reagujesz, to tym bardziej będą zaczynać jeszcze bardziej prowokować, to, że osoby, którzy się teraz kryją, że niby nic nie zrobiły, po twoim nagraniu muszę stwierdzić, że też nie jesteście nie winni, ponieważ daliście się sprowokować i prowokowaliście.

Nie lepiej byłoby napisać raporta? Nagrać? Musieliście wyzywać i wziąć to na swoją rękę? Tyczy się to wszystkich oskarżonych.

Edytowane przez DragonuS
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Developer/owner
Napisano

Głównym celem tej rangi jest piętnowanie oszustów i musi to w ten sposób działać... To jest forma kary, którą musisz wziąć na siebie jeśli chcesz grać na serwerze, bo po to jesteś "naznaczony" żeby wszyscy wiedzieli z kim mają do czynienia. A to, że społeczność graczy dodaje do tego trochę pieprzu jest wręcz zamierzone (gdybyśmy tego nie planowali wystarczyłaby sama blokada handlu, nie sądzisz?) i to dzięki temu ma to jakiś sens.

Wg. mnie to co było na filmie nie przekracza znacząco granic (może poza jednym zdaniem) i nie będziemy wyciągać z tej sytuacji konsekwencji. Nie chcesz takich tekstów słuchać to nie oszukuj albo wyłącz voice chat jak ktoś wyżej napisał.

Skoro boli Cię to na tyle, że piszesz skargę na graczy to znaczy, że kara działa i następnym razem pomyślisz zanim spróbujesz kogoś oszukać. Mam też nadzieję, że będziesz dobrym przykładem i inni nauczą się na Twoich błędach.

Wracając do tematu skargi, nagraj gdy faktycznie Cię wyzywają, bluzgają lub robią po prostu coś, za co zostaliby ukarani gdybyś tej rangi nie miał,  do tego zaprezentuj całą sytuację a nie jej urywek i wtedy będziemy myśleć.

Temat zamykam bo to zbędna wylęgarnia spamu.

• Like 5
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...