Skocz do zawartości

brazil_oliwka ukarany przez Dexteryep

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @brazil_oliwka

Nick osoby nakładającej kare: @Dexteryep

Powód nałożenia kary: "Brak poprawy po poprzednim banie, przychodzisz tu jedynie odwalać"

Krótki opis sytuacji: Jeździłem z innymi graczami bo akurat tego dnia było rolowanie komisów i doków. Kiedy dojechałem na komis na autostradzie zaparkowałem mój pojazd i udałem się w stronę rolowania, niestety podczas drogi do rolowania dostałem komunikat o otrzymanym banie. 

Dowody:image.png.1a4537e5e439f46f2ab782e373cc574f.png

Coś od siebie: Odwołam się do tego pierwszego bana, który miał miejsce jakoś pod koniec maja, może na początku czerwca. Moim zdaniem nie był za odwalanie, tylko za wjazd na imprezę sprunk/licytację, dokładnie nie pamiętam, pomimo że była zamknięta. Udało mi się to dzięki wybiciu na podjeździe do teatru. Jeżeli waszym zdaniem było to odwalanie, to przepraszam za tamtą sytuację, źle zrobiłem. Jeżeli chodzi o drugiego bana, nie wiem, dlaczego go otrzymałem. Od mojego powrotu nie otrzymałem żadnej kary za vdm, taranowanie, dostałem tylko jedną karę za obrazę na czacie lokalnym. Nie przychodzę na wasz serwer, żeby tylko odwalać, często też pracuję lub robię wyścigi, żeby mieć na nowe furki, lub po prostu gram ze znajomymi. Jest to mój pierwszy tak długi ban, dlatego liczę na pozytywne rozpatrzenie. Pozdrawiam, brazil_oliwka

• Like 1
  • Haha 1
  • Jestem za 1
  • Jestem przeciw 2
  • Administrator
Napisano

Karę odczekasz do końca.

• Jestem przeciw 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...