Skocz do zawartości

GRUHA6969PL ukarany przez Guziol542

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: @GRUHA6969PL

Nick osoby nakładającej kare: @Guziol542

Powód nałożenia kary: ''Utrudnianie gry''

Krótki opis sytuacji: Tak jak wyżej, dostałem wczoraj bana (16.06.2024 / 12:38) za rzekome utrudnianie gry, w momencie w którym przez ostatnią w zasadzie godzinę 
nie przypominam sobie sytuacji w której utrudniał bym komuś grę, dodatkowo gdy poprosiłem znajomych abyś przynajmniej uzasadnił jakoś tego bana, opisal sytuację 
czy cokolwiek napisał, to niestey już nie byłeś w stanie, ja z sam z resztą nawet nie dostałem odpowiedzi do teraz na discordzie. 

Dowody: https://streamable.com/ee261j // Sytuacja minutę przed banem, przez ostatnią godzinę nie robiłem nic co mogło by zostać skategoryzowane jako w.w powód bana.

Nie było na mnie również żadnej skargi.

https://prnt.sc/Xf_Hr3DaS2bS // Twoja odpowiedź gdy zostałeś zapytany o powód.

Coś od siebie: Jako ze poprzednia apelacje zamknales w dalszym ciagu bez uzasadnienia powodu kary, to w dalszym ciagu licze 
na dokladne opisanie rzekomej sytuacji.

Bo ja rozumiem ze w takim wypadku mozecie karac kogo chcecie bo go przykladowo nie 
lubicie, a potem wmawiac mu ze robil cos czego NIE ROBIL?

W Tym momencie wmawiasz mi cos czego nie zrobilem, w dodatku nie chcesz szczegolowo opisac sytuacji o ktorej mowa. Jedyne co robilem
to strzelalem do graczy z DM i jezeli to wg. ciebie jest zakazane, a z tego co wiem to kazdy indywidualnie moze sobie ten tryb wylaczyc i miec spokoj
to zaraz moge wrzucic jakies 200 skarg na osoby ktore strzelaly ciagle do mnie, uznasz wtedy ze nalezy im sie ban? 🤔

Nie widze innego powody ktory byl by przyczyna i podstawa do bana. Nie wiem o jakich reportach mowa bo oczywiscie rowniez nie 

mozna liczyc na jakies wyjasnienia.

Skoro twierdzisz ze byly na mnie jakies reporty za ''wyczyny'' to OPISZ SYTUACJE o ktorej mowa i bedzie wiadomo, tylko na tym mi zalezy :)

Link do poprzedniej apelacji:

Edytowane przez GRUHA6969PL
Napisano

Witam.

Kara zastała nałożona, za celowe i notoryczne przeszkadzanie nowym graczom podczas pracy na konwojencie. Do tego było daily tego dnia na tej pracy. Oczywiście owi gracze zostali poinformowani, o możliwości wyłączenia DM w telefonie. Do tego na nagraniu i nie tylko, celowo zajeżdżałeś drogę razem z kolegą i utrudniałeś przejazd osobom pracującym tego dnia. 

Zamykam i przenoszę do archiwum. 

• Like 2
  • Guziol542 zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...