Skocz do zawartości

Skarga na Comepelling

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Poinformowany o skardze:
image.png.97bc81d8ed6277e7ceb86cc1a836a9e8.png

image.png.36adf2f3482c0ac9c78947cdbf33c458.png

Edytowane przez erazerek
Napisano

Aż tak cie to boli? Ojej przepraszam cie dziecinko. Chcesz lizaczka?

• Like 1
  • Confused 1
Napisano (edytowane)
13 minut temu, Compelling napisał:

Aż tak cie to boli? Ojej przepraszam cie dziecinko. Chcesz lizaczka?

Nie dziękuje, to ty się zachowujesz jak dziecko po wywaleniu z LSPD. Załączył ci się z tryb odwalacza. Nie jestem pierwszym funkcjonariuszem którego specjalnie taranujesz. Może @Valerss_yt, @Agent007 czy @MuchA. się wypowiedzą na ten temat?

Co do taranowania z wideo to według mnie postanowiłeś się w taki sposób zemścić za to że napisałem na ciebie reporta za wulgaryzmy na czacie /g, o czym dobrze wiedziałeś, bo twój kolega domi2115 przy twojej obecności się mnie pytał 'Po co ten report'.

Pozdrawiam

Edytowane przez erazerek
  • Jestem za 1
Napisano (edytowane)
13 godzin temu, erazerek napisał:

Nie dziękuje, to ty się zachowujesz jak dziecko po wywaleniu z LSPD. Załączył ci się z tryb odwalacza. Nie jestem pierwszym funkcjonariuszem którego specjalnie taranujesz. Może @Valerss_yt, @Agent007 czy @MuchA. się wypowiedzą na ten temat?

Co do taranowania z wideo to według mnie postanowiłeś się w taki sposób zemścić za to że napisałem na ciebie reporta za wulgaryzmy na czacie /g, o czym dobrze wiedziałeś, bo twój kolega domi2115 przy twojej obecności się mnie pytał 'Po co ten report'.

Pozdrawiam

Po pierwsze @Valerss_yt Nigdy go nie taranowałem lecz był przy tym jak taranowalem @Agent007 Ale w innym radiowozie wiec on ci nic nie da @MuchA.dla zabawy to robiłem lecz zauwazylem ze go to nie bawi i przestałem.

@Agent007Taranowałem tylko dlatego ze jest z mojej organizacji i dla nas jest to smieszne a ze ty masz kija w dupie to juz twoja wina.

Zamiast tutaj zapraszać inne osoby to skończ być tchórzem bo jedyne co robisz to piszesz reporty o głupie rzeczy i na co ci one są potrzebne?
Obraziło cie to bo co masz to w majtkach? Skąd miałem wiedziec ze jestes Transwestytą.

Edit: I moje zachowanie nie jest spowodowane wywaleniem z LSPD. Spowodowane jest tym ze jesteś płaczkiem

Edytowane przez Compelling
  • Like 1
  • Confused 1
Napisano
4 minuty temu, Compelling napisał:

Po pierwsze @Valerss_yt Nigdy nie taranował lecz był przy tym jak taranowalem @Agent007 Ale w innym radiowozie wiec on ci nic nie da @MuchA.dla zabawy to robiłem lecz zauwazylem ze go to nie bawi i przestałem.

@Agent007Taranowałem tylko dlatego ze jest z mojej organizacji i dla nas jest to smieszne a ze ty masz kija w dupie to juz twoja wina.

Zamiast tutaj zapraszać inne osoby to skończ być tchurzem bo jedyne co robisz to piszesz reporty o głupie rzeczy i na co ci one są potrzebne?
Obraziło cie to bo co masz to w majtkach? Skąd miałem wiedziec ze jestes Transwestytą.

Nie grasz tutaj od wczoraj i dobrze wiesz że zawsze za takie słowa, nawet z gwiazdkami, jest dawany mute, czy ktoś napiszę reporta czy nie.

Napisano
2 minuty temu, erazerek napisał:

Nie grasz tutaj od wczoraj i dobrze wiesz że zawsze za takie słowa, nawet z gwiazdkami, jest dawany mute, czy ktoś napiszę reporta czy nie.

Gdybyś nie napisał reporta to by tak nie było zamiast mieć w to wywalone to ty wszędzie musisz wsadzić swój nos?

• Like 1
  • Confused 1
Napisano

@Compelling zostanie ukarany za Taranowanie kat. B

Skarga rozpatrzona, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...