Skocz do zawartości

Barteqtomarka zbanowany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Barteqtomarka

Nick osoby nakładającej kare: Beezy

Powód nałożenia kary: Multikonto/omijanie_bana_przy_poprzedniej_karze

Krótki opis sytuacji: 
Zaczynając od początku... Wszystko zaczęło się dnia 8 maja mniej więcej o 10 rano, kiedy zostałem zbanowany na rok przez Arrowa za brak poprawy zachowania (BMA). Był to ban nałożony po 3 lekkich karach. Po tygodniu zdjął mi tą karę Nyko uważając, że ban był mocno naciągany. Podczas bana którego dostałem od Arrowa postanowiłem obejść zabezpieczenia i założyć nowe konto o znanym już nicku dla administracji oraz osób mocniej zainteresowanych. Nie odwalałem na nim, a konto zostało założone pod wpływem negatywnych emocji spowodowanych zaskakującym banem. Pomiędzy moim głównym kontem a multikontem nie doszło do żadnych transakcji. Przez całą swoją rozgrywkę od unbana żałowałem tego multikonta, oraz ciążyło mi ono na sumieniu. Na moim głównym koncie Barteqtomarka przez ostatni miesiąc wracałem z 2 banów za brak poprawy, jednym jak najbardziej słusznym, drugim już trochę mniej. Oba były na rok. Po powrocie z pierwszego bana obiecywałem sobie, że zmienię nastawienie do graczy oraz serwera i nie będę nikomu ubliżać na serwerze, czy też utrudniać gry.

Dowody: image.png?ex=666a5207&is=66690087&hm=3a942e7e9e59716f3a51a45b61a6a1a65fa784b010ce74968f1c368559a491dc&

Coś od siebie: Na serwerze spędziłem mnóstwo godzin przez prawie 3 lata dobrze się bawiąc. Jestem w stanie przyjąć każdą karę za moje głupie i nieprzemyślane zachowanie, oraz mogę odpowiedzieć na wszystkie pytania administracji, jeżeli takowe są oraz ponieść karę za swe czyny.  Nie zależy mi na moim majątku, tylko na dobrej zabawie podczas grania.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji

• Like 1
  • Haha 8
  • Confused 2
  • Sad 4
  • Jestem za 6
  • Jestem przeciw 6
  • Administrator
Napisano

Otrzymałeś już zbyt wiele szans, nie zostaniesz odbanowany.

• Like 3
  • Thanks 3
  • Confused 1
  • Sad 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...